Ο Πάπας λέει ότι o έρωτας είναι πανέμορφο πράγμα και η χρήση του Tinder «απολύτως φυσιολογική» - celebs.gr

Breaking

Ο Πάπας λέει ότι o έρωτας είναι πανέμορφο πράγμα και η χρήση του Tinder «απολύτως φυσιολογική»

featured image


Ο Πάπας Φραγκίσκος έσπασε τη σιωπή του για ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα που απασχολούν την καθολική εκκλησία.

Ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για πρώτη φορά του για ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα, λέγοντας ότι η χρήση εφαρμογών γνωριμιών είναι «φυσιολογική» και ότι η διδασκαλία της Καθολικής Εκκλησίας για το σεξ είναι «ακόμα πάρα πολύ πίσω».

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, ο επικεφαλής της παγκόσμιας Καθολικής Εκκλησίας μίλησε για θέματα που συνήθως δεν…πιάνει η εκκλησία του.

Ο Ποντίφικας δήλωσε: «Το σεξ είναι ένα από τα όμορφα πράγματα που έδωσε ο Θεός στα ανθρώπινα όντα», σε μια συζήτηση με 10 ισπανόφωνους νέους ενήλικες για το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Όταν η Alejandra, μια γυναίκα που δημιουργεί περιεχόμενο για ενηλίκους σε ιστότοπους ζωντανής ροής, τον ρώτησε για την πορνογραφία και τον αυνανισμό, ο Πάπας είπε ότι η πορνογραφία «μειώνει».



Ο ίδιος εξήγησε: «Ο έρωτας δεν έχει καμία σχέση με την πορνογραφία. Το να εκφράζεται κανείς σεξουαλικά είναι κάτι πλούσιο. Οτιδήποτε μειώνει μια αληθινή σεξουαλική έκφραση σε μειώνει και εσένα, σε καθιστά μερικό και μειώνει αυτόν τον πλούτο. Το σεξ έχει μια δική του δυναμική. Υπάρχει για κάποιο λόγο. Είναι μια έκφραση της αγάπης».

Ενώ ο 86χρονος παραδέχτηκε ότι δεν έχει τηλέφωνο, η απάντηση του Francis ήταν αρκετά εκπληκτική όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τους νέους που συναντιούνται σε εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder.

«Είναι φυσιολογικό. Οι νέοι άνθρωποι έχουν αυτή τη λαχτάρα να γνωριστούν μεταξύ τους και αυτό είναι πολύ καλό», είπε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...