Ο Λιανός κατά λάθος αποκάλυψε το μυστικό του Ατζούν - Αυτό είναι το σχέδιο έκπληξη για το Survivor! - celebs.gr

Breaking

Ο Λιανός κατά λάθος αποκάλυψε το μυστικό του Ατζούν - Αυτό είναι το σχέδιο έκπληξη για το Survivor!

featured image


Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την πορεία του φετινού ριάλιτι και την απογοήτευση του Τούρκου παραγωγού από τη συμπεριφορά των παικτών. Ποιο είναι το πλάνο του για τη νέα σεζόν;

Το Survivor All Star σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε φέτος να ικανοποιήσει ούτε τις προσδοκίες των τηλεθεατών ούτε και της παραγωγής.

Παρά τα ονόματα που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο, οι αμέτρητες παραβιάσεις των κανονισμών, οι αποβολές παικτών και το γεγονός ότι από ριάλιτι… επιβίωσης, έχει μετατραπεί σε Big Brother, είχαν ως αποτέλεσμα να ρίξουν σημαντικά τα νούμερα τηλεθέασης και να δημιουργήσουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το εάν θα συνεχιστεί στον ΣΚΑΪ και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες ο Ατζούν προαναγγέλλει τη συνέχιση του παιχνδιού στην Ελλάδα και ίσως τη διεξαγωγή ενός άτυπου Survivor All Star 2.



Συγκεκριμένα έχει γίνει ξεκάθαρο από τον ίδιο ότι θα διεξαχθεί κανονικότατα το Survivor τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Προτίμησε λοιπόν να σταματήσει και να «ξεκουράσει» το «The Voice» από το να σταματήσει προσωρινά το ριάλιτι επιβίωσης.

Ανοιχτό μάλιστα παραμένει το ενδεχόμενο του χρόνου να δούμε παίκτες που φέτος αποβλήθηκαν από το παιχνίδι και δεν είχαν νομικές περιπέτειες. Στα σχέδια του νέου Survivor είναι να υπάρξει μια μίξη παλαιών και νέων εντελώς παικτών με μία μεγάλη έκπληξη.

Η έκπληξη αυτή θα αφορά αλλαγές του Ατζούν ως προς το οργανωτικό κομμάτι και τα μέλη της παραγωγής που χρεώθηκαν τα φετινά λάθη.

Την είδηση για το μέλλον του Survivor αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός άθελά του, όταν στο πάρτι της Ένωσης, ανακοίνωσε πριν μερικά 24ωρα πως η νικήτρια Ρία, θα ταξιδέψει του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο για να λάβει μέρος στο αντίστοιχο πάρτι που θα γίνει. Για να το λέει, κάποια ενημέρωση θα έχει…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...