Η τεχνητή νοημοσύνη «εισβάλει» στα ραντεβού και προτείνει τι πρέπει να πει κάποιος (vid) - celebs.gr

Breaking

Η τεχνητή νοημοσύνη «εισβάλει» στα ραντεβού και προτείνει τι πρέπει να πει κάποιος (vid)

featured image


Τα ραντεβού μπορεί να είναι νευραλγικά, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι τι να πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τι θα γινόταν όμως αν υπήρχε μια λύση στα προβλήματα που έχετε με τα ραντεβού;

Τα ραντεβού μπορεί να είναι νευραλγικά, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι τι να πείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Τι θα γινόταν όμως αν υπήρχε μια λύση στα προβλήματα που έχετε με τα ραντεβού; Αν υπήρχε ένα εργαλείο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια πράγματα που πρέπει να πείτε σε ένα ραντεβού; Λοιπόν, αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζετε. Γνωρίστε την «τρομακτική» νέα τεχνητή νοημοσύνη που θα σας πει τα τέλεια πράγματα που πρέπει να πείτε κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού.

Η ιδέα της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση των ραντεβού δεν είναι εντελώς νέα. Εφαρμογές γνωριμιών χρησιμοποιούν ήδη αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να προτείνουν ταίρι και να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών τους. Ωστόσο, αυτή η νέα τεχνητή νοημοσύνη πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, αναλύοντας τη συνομιλία σας και παρέχοντας ανατροφοδότηση και προτάσεις σε πραγματικό χρόνο.



Λειτουργεί ακούγοντας τη συνομιλία σας και αναλύοντας τον τόνο, το συναίσθημα και το θέμα της συζήτησής σας. Με βάση αυτή την ανάλυση, θα προτείνει τα τέλεια πράγματα που πρέπει να πείτε για να συνεχίσετε τη συζήτηση και να κάνετε εξαιρετική εντύπωση στο ραντεβού σας.

Φυσικά, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να βρίσκουν λίγο ανησυχητική την ιδέα να βασίζονται σε μια τεχνητή νοημοσύνη για να κάνουν μια συζήτηση σε ένα ραντεβού. Εξάλλου, υποτίθεται ότι το ραντεβού δεν έχει να κάνει με το να κάνεις μια γνήσια σύνδεση με κάποιον; Αλλά οι υποστηρικτές της τεχνολογίας υποστηρίζουν ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πιο αυθεντικοί και παρόντες κατά τη διάρκεια των ραντεβού, αφαιρώντας μέρος της πίεσης





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...