Ο κακός χαμός στον «αέρα» του «Καλημέρα Ελλάδα»: Έξαλλος ο Παπαδάκης, «είναι χυδαίο αυτό που κάνεις, φελλός είσαι» (vid) - celebs.gr

Breaking

Ο κακός χαμός στον «αέρα» του «Καλημέρα Ελλάδα»: Έξαλλος ο Παπαδάκης, «είναι χυδαίο αυτό που κάνεις, φελλός είσαι» (vid)

featured image


Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πάνελ του «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου να γίνονται έξαλλοι.

Καυγάς δίχως τέλος ξέσπασε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου να γίνονται έξαλλοι.

Όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο δημοσιογράφος από την «Αυγή», είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ότι έχει ακροδεξιό λόγο και είναι συγγενής του Κασιδιάρη, ακολούθησε ένας χαμός. Μάταια οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι δύο παρουσιαστές ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους, οι οποίοι τσακώνονταν στον αέρα, ότι η κουβέντα έχει ολοκληρωθεί. Τότε, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος είχε βγάλει ήδη το μικρόφωνο, είπε ότι του απαγόρευσαν να κάνει ερωτήσεις στη Σοφία Βούλτεψη.



«Αυτά τα show τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό; Με αυτό που λες θες να παίξεις στο Twitter», είπε εκνευρισμένη η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη σειρά του είπε: «Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσε δημοσιογραφικά, φελλός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...