Η προφητική ανάρτηση του οδηγού που παρέσυρε την 12χρονη - celebs.gr

Breaking

Η προφητική ανάρτηση του οδηγού που παρέσυρε την 12χρονη

featured image


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη στην Καλλιθέα, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Πρόκειται για τον 32χρονο με τα αρχικα Α.Ν.Μ και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις αναρτήσεις του να προκαλούν εντύπωση, όπως αποκάλυψε το Star.
Σε μια από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει φαίνεται να φορά κουκούλα και να είναι έτοιμος να πηδήξει στον γκρεμό, ενώ σε άλλο «προφητικό» ποστ κάνει λόγο για τα «χτυπήματα» της ζωής.Σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται μόνος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο οδηγός έχει δώσει μια προανακριτική κατάθεση στις αρχές και είναι σε κατάσταση σοκ μετά το δυστύχημα.

Δεν μπορεί να μιλήσει και δεν απαντά στις ερωτήσεις για το τι συνέβη.
Ο 32χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος που είναι κακούργημα και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Η ποινή κάθειρξης που προβλέπεται για το αδίκημα είναι τουλάχιστον 10 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...