Γονείς καταγγέλλουν καρδιοχειρουργό – Έρευνα για 15 μυστήριους θανάτους παιδιών - celebs.gr

Breaking

Γονείς καταγγέλλουν καρδιοχειρουργό – Έρευνα για 15 μυστήριους θανάτους παιδιών

featured image


Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάνει μία αποκάλυψη, για 15 θανάτους παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας και τον ρόλο που έπαιξε καρδιοχειρουργός τον οποίο γονείς καταγγέλλουν, ότι οδήγησε τα παιδιά τους στον θάνατο.

Ένα αδιανόητο θρίλερ που αφορά τους θανάτους 15 παιδιών ερευνούν με κάθε μυστικότητα τους τελευταίους μήνες – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» – η ΕΛ.ΑΣ. και οι δικαστικές αρχές.

Σε μία υπηρεσία της ελληνικής Αστυνομίας δίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα καταθέσεις γιατρών, ιδιωτών και συγγενών των νεκρών παιδιών και άλλων, προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης, ενώ για τις λεπτομέρειές της έχουν ενημερωθεί κεντρικές κρατικές και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Αρχή για την αστυνομική και δικαστική αυτή έρευνα, αποτέλεσε μία έγγραφη αναφορά, που στάλθηκε σε συλλόγους καρδιοπαθών παιδιών το 2021.Στην επιστολή αυτή περιλαμβάνονται, σαφείς αναφορές και καταγγελίες για αδικαιολόγητους θανάτους 15 παιδιών από πλημμελείς ενέργειες ενός γιατρού.

Η επιστολή των γονέων

Στο κείμενο της επιστολής, που βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας «Βήματος», αναφέρονται μεταξύ άλλων οι παρακάτω φράσεις:

«Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος “Μεσσίας”. Στα περίπου 70 χειρουργεία που από πέρυσι πραγματοποιήθηκαν, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους. Έμειναν φυτά».

Ενώ, έμπειροι καρδιοχειρούργοι αναφέρουν ότι για την ιατρική αντιμετώπιση αντίστοιχων περιπτώσεων η αποδεκτή θνητότητα για τέτοιου είδους επεμβάσεις σε παιδιά στην Ευρώπη είναι 2%-4%.

Όπως τονίζεται στην επιστολή, ο καταγγελλόμενος ιατρός, παραπλανεί ασθενείς με μία φιλανθρωπική ΜΚΟ που φαίνεται να έχει δημιουργήσει, κι έχει αποχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τα νοσοκομεία που εργαζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...