Φρικτό τροχαίο – Νεαρή με Πόρσε σκότωσε 33χρονο και καρφώθηκε σε στύλο (βίντεο) - celebs.gr

Breaking

Φρικτό τροχαίο – Νεαρή με Πόρσε σκότωσε 33χρονο και καρφώθηκε σε στύλο (βίντεο)

featured image


Πλάνα από κάμερα δείχνουν την Πόρσε να χτυπά τον 33χρονο με σφοδρότητα, πετώντας τον σχεδόν 10 μέτρα στον αέρα πριν καρφωθεί τελικά σε έναν στύλο…

Μια 32χρονη γυναίκα από το Χιούστον, ονόματι Κριστίνα Τσ., κατηγορήθηκε ότι οδηγώντας την μπλε Porsche 911 Carrera της έπεσε πάνω σε έναν άνδρα, τον Joe McCullin, σκοτώνοντάς τον στο πρώτο του ραντεβού. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 19 Απριλίου 2023, γύρω στις 2:30 π.μ., όταν η Chambers φέρεται να οδηγούσε με περίπου 160 Χλμ/ώρα, με επίπεδο αλκοόλ στο αίμα τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το νόμιμο όριο.

Το πλάνα CCTV δείχνει την Christina Chambers να χτυπά τον Joe McCullin με την Porsche της, πετώντας τον σχεδόν 10 μέτρα στον αέρα πριν πέσει σε έναν στύλο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Chambers οδηγούσε τόσο γρήγορα που δεν κατάφερε να κάνει τη δεξιά στροφή και χτύπησε πρώτα ένα κράσπεδο πριν χτυπήσει τον McMullin, ο οποίος μόλις είχε βγει από το κατάστημα Voodoo Donut με τη σύντροφό του, Brianna Iturino.

Η μοιραία απόφαση…

Η Brianna Iturino είπε στο KTRK ότι είχαν πάει για καραόκε στο AvantGarden και όταν βγήκαν έξω, το περίπτερο του taco ήταν κλειστό, αλλά ο Chambers ήξερε ότι το Voodoo θα ήταν ανοιχτό. Πρόσθεσε επίσης, “Με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το αυτοκίνητό μου. Του είπα, “Δεν είναι τόσο μακριά. Μπορούμε να περπατήσουμε. Ας πάρουμε λίγο αέρα.” Καθώς περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, η Τσέιμπερς εθεάθη να τρέχει με ταχύτητα προς το μέρος τους.



Η Brianna Iturino εξήγησε: “Ένιωσα κάτι να αγγίζει το πόδι μου. Δεν ξέρω αν ήταν το αυτοκίνητο που χτύπησε εμένα ή το πόδι του Τζο. Σκέφτηκα αμέσως, “Πού είναι ο Τζο;”” Κάλεσε αμέσως ένα ασθενοφόρο και το τηλεφωνικό κέντρο έδωσε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης μέχρι να φτάσουν οι γιατροί, αλλά δυστυχώς, ο Joe McCullin πέθανε ακαριαία.

Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οδηγός και συνοδηγοί

Η Chambers και δύο άλλοι επιβάτες της Porsche τραυματίστηκαν επίσης και κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία από μέθη. Σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που επικαλείται η Houston Chronicle, η περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα της 32χρονης οδηγού της Πόρσε ήταν σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από το νόμιμο όριο. Η εισαγγελέας της κομητείας Χάρις, Κέλι Μάρσαλ, δήλωσε ότι «υπήρχε πολύ αλκοόλ στον οργανισμό της» και ίχνη ύποπτων ναρκωτικών βρέθηκαν επίσης στην τσάντα της στο σημείο της συντριβής.

Η Brianna Iturino -το ραντεβού του 33χρονου- εξέφρασε το σοκ και τη λύπη της, λέγοντας: “Ήταν τόσο γλυκός. Χαμογελούσε σε όλο το ραντεβού. Ήταν αστείος, είχε καλό γούστο στη μουσική. Δεν του άξιζε να πεθάνει έτσι“.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητα και χρησιμεύει ως υπενθύμιση των καταστροφικών συνεπειών της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...