«Τι κοτσάνα πέταξε 38 χρονών γυναίκα;»: Το twitter «δίκασε» τη Μαίρη Συνατσάκη κι εκείνη απάντησε καταλλήλως - celebs.gr

Breaking

«Τι κοτσάνα πέταξε 38 χρονών γυναίκα;»: Το twitter «δίκασε» τη Μαίρη Συνατσάκη κι εκείνη απάντησε καταλλήλως

featured image


Μία αμφιλεγόμενη δήλωση έκανε η Μαίρη Συνατσάκη στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της, προκαλώντας τις αντιδράσεις στο τουίτερ.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, η γνωστή επιχειρηματίας παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη“, όπου παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως δε μπορεί ακόμη να αυτοπροσδιοριστεί ως μαμά.

Η εν λόγω δήλωση λοιπόν, φαίνεται πως προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι φυσικά δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα είπε η επιχειρηματίας. Η ίδια δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων ενώ θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο αναλυτικά, λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης και τα σχόλια των χρηστών του Twitter, η Μαίρη Συνατσάκη συγκέντρωσε σε μερικές φωτογραφίες τα περισσότερα από αυτά τα tweets λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποια από αυτά της φάνηκαν αστεία ενώ κάποια άλλα την πόνεσαν.







ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...