Γιατί οι εκατομμυριούχοι δεν ξοδεύουν ποτέ χρήματα σε αυτά τα 3 πράγματα - celebs.gr

Breaking

Γιατί οι εκατομμυριούχοι δεν ξοδεύουν ποτέ χρήματα σε αυτά τα 3 πράγματα

featured image


Για τον Μπιλ Γκέιτς τα ακριβά ρολόγια δεν λένε απολύτως τίποτα.

Από τον Μπιλ Γκέιτς μέχρι τον Τζεφ Μπέζος και τον Έλον Μασκ, οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του πλανήτη όπως είναι λογικό έχουν και τις παραξενιές τους. Ομολογουμένως, ο τρόπος ζωής τους είναι μερικές φορές υπερβολικός. Υπάρχουν όμως και πράγματα που αρνούνται να αγοράσουν, καθώς σύμφωνα με αυτούς δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό, παρά μόνο σε κάνουν να χάσεις τα χρήματά σου και να αδειάσεις τους λογαριασμούς σου.

Όταν σκέφτεσαι κάποιον πάρα πολύ πλούσιο, σου έρχονται στο μυαλό επαύλεις, πολυτελείς μάρκες, φανταχτερά ρολόγια, ταξίδια εκατομμυρίων ευρώ και σπορ αυτοκίνητα. Όμως, όπως έχουν αποδείξει αρκετοί εκατομμυριούχοι εκεί έξω, αυτό δε συμβαίνει πάντα. Για να γίνεις πλούσιος, αλλά και να παραμείνεις, πρέπει να ξέρεις πώς να ξοδεύεις με λογικό τρόπο τα χρήματά σου.

...



Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν διασκεδάζουν. Ωστόσο, όπως έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι εκατομμυριούχοι, υπάρχουν πράγματα που δεν θα έκαναν με τίποτα. Για παράδειγμα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν αγοράζει ποτέ ακριβά ρούχα. Μάλιστα, ο ιδρυτής του Facebook είναι γνωστό ότι φοράει πάντα το ίδιο χρώμα μπλουζάκι. Σύμφωνα με τον ίδιο, αφού τα ρούχα δεν αντέχουν για καιρό, δεν αξίζει να ξοδέψεις μια περιουσία για αυτά.

Όσο για τον Μπιλ Γκέιτς; Φαίνεται ότι τα ακριβά ρολόγια δεν του λένε απολύτως τίποτα. Αντ’ αυτού φοράει ένα ρολόι Casio, το οποίο δεν πρέπει να του κόστισε περισσότερο από 50 ευρώ. Έχει καταλάβει ότι δεν έχουν σημασία ούτε οι μάρκες ούτε η τιμή τους. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεις ένα προϊόν που εμπιστεύεσαι.

Ο Γκρέιχαμ Στεφάν από την άλλη, δεν αγοράζει καφέ από έξω. Ο διάσημος Youtuber κερδίζει 220.000 δολάρια το μήνα. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά δεν είναι ικανά να τον κάνουν να σπαταλήσει ένα ποσό για καφέδες απ’ έξω, όταν μπορεί να τους φτιάξει σπίτι του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...