Ξέφυγε ο Τσιτσιπάς – Έξω φρενών με τη μητέρα του ο Στέφανος. Της φώναξε “μ@@@μενη είσαι τελείως;” - celebs.gr

Breaking

Ξέφυγε ο Τσιτσιπάς – Έξω φρενών με τη μητέρα του ο Στέφανος. Της φώναξε “μ@@@μενη είσαι τελείως;”

featured image


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ένα καθοριστικό γκέιμ στο πρώτο σετ, έγινε έξω φρενών και τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα με τον Έλληνα τενίστα να της μιλάει σε αρκετά έντονο ύφος.

Ο Στέφανος δέχτηκε μπρέικ από τον Μεντβέντεφ σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο σετ με τον Ρώσο αντίπαλο του να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ.

Ο Έλληνας τενίστας όταν πήγε προς τον πάγκο του ήταν έξω φρενών με τη μητέρα του, Γιούλια, η οποία στη διάρκεια του γκέιμ τού έλεγε κάποια πράγματα στα ρωσικά.

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε:



“Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλακισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου”;

Και εν συνεχεία λίγο αργότερα, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή:

“Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο”. Με τη μητέρα του να μην επιστρέφει στο μέρος όπου καθόταν ο πατέρας του και το επιτελείο του Έλληνα τενίστα αλλά να κάθεται λίγες θέσεις πιο πάνω.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...