Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έπεσε σε κανάλι και σκοτώθηκε - celebs.gr

Breaking

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έπεσε σε κανάλι και σκοτώθηκε

featured image


Ο 24χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής, Γκαμπριέλ Γκαλάνι σκοτώθηκε στο Άμστερνταμ μετά από πτώση σε κανάλι της πόλης.

Η ολλανδική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα μετά τον θάνατο του Ιταλού ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Γκαλάνι στο Άμστερνταμ μετά από πτώση σε κανάλι! Ο 24χρονος, ο οποίος ήταν αρχηγός της ερασιτεχνικής ομάδας από την περιοχή της Πάρμα, Πικάρντο Τραβερσέτολο, πέθανε το πρωί του Σαββάτου λίγο μετά την περισυλλογή του από κανάλι στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών μέσων ενημέρωσης, ο Γκαλάνι έπεσε στο κανάλι, ενώ περπατούσε με φίλους του. Η εξαφάνισή του δεν έγινε άμεσα αντιληπτή, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει λίγο πιο πίσω.

Ο 24χρονος άσος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση όταν τον εντόπισαν οι δύτες στο νερό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα μετά το θάνατο του Γκαλάνι, με τους αστυνομικούς να έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ενώ έχουν απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να έχει δει το περιστατικό. «Η αστυνομία αναζητά μάρτυρες που γνωρίζουν περισσότερα για το πώς το θύμα κατέληξε στο νερό.Γύρω στις 00.35 π.μ., οι αστυνομικοί της περιοχής έλαβαν κλήση για να μεταβούν στο σημείο, όπου πολίτες ενημέρωσαν πως κάποιος βρίσκεται στο νερό.

Αρκετοί πυροσβέστες έφτασαν άμεσα στο σημείο και κατάφεραν να βγάλουν το θύμα από το νερό. Έγινε ανάνηψη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το θύμα δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η Πικάρντο Τραβερσέτολο, ομάδα πέμπτης κατηγορίας στην Ιταλία, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον Γκαλάνι στα social media.

«Ήταν ένας σιωπηλός ηγέτης στο γήπεδο, παράδειγμα για τους συμπαίκτες του. Ένα αγόρι με ευγενική και γεμάτη σεβασμό ψυχή. Θα σε κουβαλάμε για πάντα στις καρδιές μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...