«Λουκέτα» - Το ένα μετα το άλλο κλείνει Άκης Πετρετζίκης τα μαγαζιά του - celebs.gr

Breaking

«Λουκέτα» - Το ένα μετα το άλλο κλείνει Άκης Πετρετζίκης τα μαγαζιά του

featured image


Υπό εκκαθάριση τέθηκε η επιχείρηση του γνωστού τηλεμάγειρα Άκη Πετρετζίκη, η Kitchen Lab, σύμφωνα με το ΓΕΜΗ. Παράλληλα, αποφασίστηκε η μεταφορά της έδρας.

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef, Άκης Πετρετζίκης, αποφάσισε να βάλει λουκέτο στα καταστήματα «Kitchen Lab» που είχε ανοίξει, στη Γλυφάδα, το Σύνταγμα και την Αγία Παρασκευή.

Τα μαγαζιά του αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον κόσμο και μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι το 2021 παρά τα προβλήματα που δημιούργησε στην εστίαση το lockdown, η εταιρεία είχε κέρδη 894 χιλιάδων ευρώ.

Ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ είχε κλείσει το εστιατόριο της αλυσίδας στη Γλυφάδα τον Δεκέμβριο του 2022, για να έρθει το επόμενο «λουκέτο» στο κατάστημα του Συντάγματος.

Πριν από περίπου 15 μέρες έκλεισαν Kitchen Lab και Burger Ap στην Αγία Παρασκευή, και πλέον το επιχειρηματικό του εγχείρημα, που ξεκίνησε το 2018, λαμβάνει τέλος.



Παρόλα αυτά, 5 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας τους, τα «Kitchen Lab» κατεβάζουν ρολά και μάλιστα, ήδη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτηθεί η απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση.

Στο ΓΕΜΗ αναρτήθηκε η απόφαση των εταίρων να τεθεί η Kitchen Lab ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση

Έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...