Η απάντηση του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για το απίστευτο ξέσπασμα στη μητέρα του - celebs.gr

Breaking

Η απάντηση του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για το απίστευτο ξέσπασμα στη μητέρα του

featured image


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ημέρες το επεισόδιο που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο ημιτελικό του Masters της Ρώμης. Θυμίζουμε πως ο Στέφανος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξέσπασε στη μητέρα του, η οποία είναι ρωσικης καταγωγής, όπως ήταν και ο αντίπαλός του.

Αρχικά ο Έλληνας τενίστας της εξέφρασε την ενόχλησή του με απρεπείς χαρακτηρισμούς, ενώ στη συνέχεια της ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο.



«Μη μιλάς στα ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου», ανέφερε αρχικά  και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο».

H απάντηση του Απόστολου Τσιτσιπά

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο πατέρας του Στέφανου, Απόστολος θέλησε να πάρει θέση για όσα έγιναν. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...