Βάνα Μπάρμπα- «Θα πρέπει να είναι πολύ μάγκας αυτός που θα με κυκλοφορεί» - celebs.gr

Breaking

Βάνα Μπάρμπα- «Θα πρέπει να είναι πολύ μάγκας αυτός που θα με κυκλοφορεί»

featured image


Στο περιοδικό «Hello» παραχώρησε συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπά, η οποία, χωρίς να διστάζει μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλους και για όλα!

Πολλοί ηθοποιοί έχουν βρεθεί στο μάτι του Κυκλώνα λόγω καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές.
Νομίζω πως είναι σημάδια των καιρών – μία σκοτεινή εποχή παράγει σκοτεινά φαινόμενα. Δεν είναι τυχαίο που δεν τα έχουμε ξαναδεί αυτά, ποτέ δεν κυνηγήθηκαν ηθοποιοί. Θεωρώ ότι είναι τα εξιλαστήρια θύματα γιατί είναι γνωστοί, η κοινή γνώμη θα ασχοληθεί μαζί τους. Ένας καλός ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλός άνθρωπος. Εγώ, όμως, όταν θαυμάζω έναν Κιμούλη, έναν Φιλιππίδη ή τον Γεωργούλη δεν τον θαυμάζω γιατί είναι της δικής μου κατηγορίας, της ομορφιάς. Για τον Γεωργούλη μάλιστα πρώτη έλεγα ότι δεν μπορεί να πάει στην Ευρωβουλή ένα παιδί που, αν μη τι άλλο, όφειλε να κάνει πολλά για τον πολιτισμό. Τους μεγάλους, ωστόσο, τα ιερά τέρατα, δεν πάω να τους δω γιατί είναι καλοί άνθρωποι και αγαπούν τη μητέρα τους, πάω για το ταλέντο τους – και το ταλέντο εμπεριέχει και σκοτάδι.

Εσύ βίωσες ποτέ τέτοιες συμπεριφορές;
Όχι. Τότε δίναμε το χέρι, φλερτάραμε, κοιτάζαμε στα μάτια. Η σημερινή εποχή είναι πολύ σκοτεινή, εξού και αυτά που συμβαίνουν.



Τη Φαίδρα πώς την προστατεύεις, τι της λες;
Καμιά φορά δεν ξέρω τι να της πω γιατί είμαι παιδί άλλης εποχής και με φοβίζει η σημερινή. Της λέω να μην έχει πολλή σχέση με το internet, με τρομάζει. Θα τα καταφέρει με τον καιρό, αν και η εποχή που ζει είναι γεμάτη άγχος.

Ποιος θα αντέξει να κυκλοφορεί με μια πληθωρική Βάνα Μπάρμπα δίπλα του;
Θα πρέπει να είναι πολύ μάγκας. Νομίζω όμως ότι κάποιον θα βρω, έχω ανάγκη από ένα σύντροφο. Η Φαίδρα μεγάλωσε και με εγκαταλείπει, έχει τη δική της ζωή. Είμαι έτοιμη να βρω έναν άνθρωπο που θα εκτιμήσω. Θέλω να έχει καλοσύνη και να μπορεί να μου διδάξει την αγάπη. Τα είχα αυτά με τις σχέσεις μου όταν ήμουν μικρή, αλλά δεν τα εκτιμούσα. Οι Έλληνες με φοβούνται, με πλησιάζουν μόνο οι ξένοι, που δεν με γνωρίζουν.

Τι σε κάνει να αισθάνεσαι πλήρης και ενεργή;
Παλεύω όλη μου τη ζωή ενάντια στο φόβο. Στο φόβο για το αν το παιδί και οι γονείς μου θα είναι καλά αύριο, στο φόβο για το αν θα πειράξουν την πατρίδα μας, στο φόβο για το αν τα ελληνόπουλα θα έχουν χρήματα να ζήσουν. Δεν θέλω να έχω φόβο και θα αγωνιστώ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...