Απίστευτο - Η Britney Spears κατηγορείται πως χτυπάει τον σύζυγό της - celebs.gr

Breaking

Απίστευτο - Η Britney Spears κατηγορείται πως χτυπάει τον σύζυγό της

featured image


Σε κρίση φαίνεται ότι βρίσκεται και ο τελευταίος γάμος της Britney Spears καθώς ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έφτασε να γίνει βίαιη απέναντι στον σύζυγό της Sam Asghari, ενώ κάποιες αναφορές έγιναν ακόμα και για το ενδεχόμενο οι δυο τους να χωρίσουν.

«Σε κάθε σχέση υπάρχει το άτομο που κοιμάται αμέσως και το άλλο άτομο που μένει ξύπνιο και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν αυτό», έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η πρώην σταρ της pop την ώρα που πηγές της Dailymail από πρόσωπο κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν αποκλειστικά ότι το ζευγάρι επισκέπτεται σύμβουλο γάμου.



Η ανάγκη γι’ αυτήν την εξέλιξη ίσως συνδέεται με την είδηση ότι η Britney χτυπάει τον σύζυγό της ξεσπώντας ύστερα από καβγάδες που δημιουργούνται λόγω της απόστασης που υπάρχει πια ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Britney κατηγορεί ότι ο Sam Asghari που κυνηγάει την κινηματογραφική του καριέρα, λείπει πολύ σε γυρίσματα και βάζει πάνω από την ίδια το κυνήγι της καριέρας του στην υποκριτική. Τα θέματά της με το πρόγραμμα του συζύγου της είναι άλυτα και η πηγή ανέφερε στην Dailymail ότι γίνεται προσπάθεια να σωθεί ο γάμος.

Η ίδια πηγή ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν υπάρχει περίπτωση χωρισμού ή διαζυγίου. Παρόλα αυτά το Tmz αναφέρει πως το ζευγάρι έχει συχνά καβγάδες, με αποτέλεσμα να απαιτείται η παρέμβαση της αστυνομίας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...