Απαράδεκτη δήλωση της Χρυσούλας Διαβάτη: «Όλες μετά από χρόνια θυμούνται ότι κάποιος τις βίασε» (video) - celebs.gr

Breaking

Απαράδεκτη δήλωση της Χρυσούλας Διαβάτη: «Όλες μετά από χρόνια θυμούνται ότι κάποιος τις βίασε» (video)

featured image


Σε απαράδεκτες δηλώσεις, σχετικά με τις υποθέσεις των Αλέξη Γεωργούλη και Γιώργου Κιμούλη, προχώρησε η γνωστή ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», η Διαβάτη σχολίασε αρχικά τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», είπε αρχικά.

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει. Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», τόνισε η ηθοποιός.Σχετικά με τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έχουν γίνει σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, είπε: «Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν: πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε. Και με σεβάστηκαν».

«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά δεν θέλω», είπε κλείνοντας η Διαβάτη.

«Θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις της κ. Διαβάτη και προσβλητικές. Βιασμοί δεν γίνονται μόνο στις ερημιές. Βιασμοί γίνονται και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση. Επίσης, αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε; Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;», σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...