Εκλογές 2023 – Κωνσταντοπούλου: Θα τους αλλάξουμε τα φώτα στη Βουλή - celebs.gr

Breaking

Εκλογές 2023 – Κωνσταντοπούλου: Θα τους αλλάξουμε τα φώτα στη Βουλή

featured image


«Στη Βουλή θα κάνουμε δυναμική αντιπολίτευση, αντιπολίτευση υπεράσπισης όπως την εξαγγείλαμε. Ως πρώην πρόεδρος της Βουλής θα αξιοποιήσω τις δυνατότητες, τα εφόδια, τα δικαιώματα που μου δίνει ο κανονισμός της Βουλής. Αντιπολίτευση με όλες μας τις δυνάμεις, με μία ακλόνητη κοινοβουλευτική ομάδα που έχω σχεδιάσει ότι θα εκπροσωπήσει την Πλεύση Ελευθερίας», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θα τους αλλάξουμε τα φώτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αφύλακτα τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους αδύναμους πολίτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σταθούμε τείχος προστασίας για τους πολίτες», σημείωσε.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επανέλαβε ότι το κόμμα της θα επιδιώξει παρεμβάσεις, εφόσον εκλεγεί, για να φέρνει τους πολίτες στη Βουλή, «μέσα από τις διαδικασίες δημοκρατικής συμμετοχής των πολιτών. Ουσιαστικά, θα φέρουμε την κοινωνία, τους πολίτες μέσα στη Βουλή. Αυτός είναι και ο λόγος που μας χτυπάνε όλο αυτό τον καιρό».«Εάν μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή, θα μπουν οι πολίτες στη Βουλή. Αυτό το καταλαβαίνει το σύστημα γι’ αυτό λυσσάει. Γι’ αυτό δεχόμαστε αυτή τη λυσσαλέα επίθεση όλες αυτές τις μέρες. Όλο αυτό το διάστημα χτυπιέμαι ως γυναίκα, ως αρχηγός κόμματος, για όλα αυτά τα οποία είπα ότι θα κάνω. Να φτιάξω μία ακλόνητη κοινοβουλευτική ομάδα, αδιαπέραστη, αδιάφθορη που δεν θα την επηρεάσει κανείς. Μία κοινοβουλευτική ομάδα που θα μπορέσει να κάνει αυτά που είχα υποσχεθεί», πρόσθεσε.

«Ο Διαμαντής Καραναστάσης δεν χτυπήθηκε επειδή είναι ο σύντροφός μου»

Αναφερόμενη στην κριτική που δέχθηκε από πρώην υποψηφίους του κόμματος για τις αλλαγές στη λίστα, η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «το είχα ανακοινώσει δημόσια πάνω από πέντε φορές και το είχαν χειροκροτήσει οι ίδιοι, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν δυσαρεστημένοι».

«Ο Διαμαντής Καραναστάσης δεν χτυπήθηκε επειδή είναι ο σύντροφός μου. Χτυτπήθηκε γιατί όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι πυλώνας της Πλεύσης Ελευθερίας και θα μου σταθεί. Από την πρώτη στιγμή ήταν συνιδρυτής, εμπνευστής όλων των σημαντικών πρωτοβουλιών και εκείνος που είναι πίσω από την καμπάνια μας που μας έδωσε όλη αυτή την ώθηση όλο αυτό τον καιρό. Χτυπιέται όχι τυχαία. Γιατί ξέρουν ότι είναι εκείνος που αποκλείεται να με προδώσει, που αποκλείεται να προδώσει την υπόσχεση μας στους πολίτες», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...