Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε πως πήρε 30.000 ευρώ για μια νύχτα από πασίγνωστο πολιτικό αλλά κράτησε… 10 λεπτά - celebs.gr

Breaking

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε πως πήρε 30.000 ευρώ για μια νύχτα από πασίγνωστο πολιτικό αλλά κράτησε… 10 λεπτά

featured image


«Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;» δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Πριν από λίγες ημέρες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε πως πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής της προσέφερε το ποσό των 25.000 ευρώ για μια βίζιτα και αυτή αρνήθηκε.

Αντιθέτως, η Τζούλια Αλεξανδράτου, αποδέχθηκε την ίδια πρόταση πασίγνωστου Έλληνα πολιτικού με το τίμημα των 30.000 ευρώ το οποίο όπως η ίδια αποκάλυψε είναι και η υψηλότερη αμοιβή που έχει πάρει για μια βραδιά με έναν άνδρα σύμφωνα με ρεπορτάζ του koolnews.

Βέβαια, όπως απαξιωτικά συμπλήρωσε, δεν ήταν ακριβώς νύχτα, αλλά μια υπόθεση 10 λεπτών, επομένως με απλά μαθηματικά αυτός ο κύριος πλήρωσε 3.000 ευρώ το λεπτό για να συνευρεθεί ερωτικά με την πopνoστάρ.

Για να μην γίνουν παρεξηγήσεις, ειπώθηκε πως τα χρήματα του πολιτικού προέρχονταν από το προσωπικό του πορτοφόλι και όχι από κρατικό χρήμα, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν αντέδρασε στην αποκάλυψη που έκανε τότε η Τζούλια Αλεξανδράτου απλά τη μπλόκαρε στο Instagram.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία έχει ταχθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει πως είχε δεχτεί πρόταση για να πολιτευθεί αλλά και τη φιλοδοξία της να γίνει πρωθυπουργός:«Μου έχει γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς.

Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο Οβάλ Γραφείο. Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;».
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...