Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό – Ο Βασίλης Ρουμπέτης το ένα Θύμα, ο «ράμπο της θύρας 7» - celebs.gr

Breaking

Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό – Ο Βασίλης Ρουμπέτης το ένα Θύμα, ο «ράμπο της θύρας 7»

featured image


Το όνομα του δολοφονημένου στον Κορυδαλλό Βασίλη Ρουμπέτη, είχε αναφερθεί σε αρκετές υποθέσεις που από κοινού είχαν ερευνήσει η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής και η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο «ράμπο της θύρας 7» που έφυγε μικρός από το Αίγιο για να δουλέψει στην Αθήνα, ο Βασίλης Ρουμπέτης ήταν «πληθωρικός» όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στις διασυνδέσεις του. Είχε έντονη παρουσία στο χώρο των «ανθρώπων της νύχτας» και είχε απασχολήσει σε ερευνητικό πεδίο τις Υπηρεσίες χωρίς να έχει αποδειχτεί πάντα η φυσική του παρουσία. Η δολοφονία του ήταν «συμβόλαιο» και καθώς ήταν με «συνοδό» τον κουνιάδο του, ο οποίος ίσως και να αναγνώρισε τους δράστες και εκείνοι τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ!

Κάμερες ασφαλείας, είχαν καταγράψει τους εκτελεστές που επέβαιναν σε λευκό βαν, να ακολουθούν το θωρακισμένο όχημα του 38χρονου Γιώργου Μήτσου, για τουλάχιστον τέσσερα χιλιόμετρα, μέχρι το πρατήριο καυσίμων ιδιοκτησίας του στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή του Γέρακα.

Με την έξοδό του από το θωρακισμένο BMW, τον πυροβόλησαν και περισσότερες από 20 βολίδες από τα δύο καλάζνικοφ έπληξαν τον κορμό του . Αποχώρησαν στην τακτική του αιφνιδιασμού που προκάλεσαν και αφού έκαψαν το φορτηγάκι στην Παλλήνη διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες. Ο Αναστάσιος Μήτσου, πατέρας του δολοφονημένου είχε καταγγείλει μέλη της Greek Mafia που λυμαίνονται το λαθρεμπόριο πετρελαίου, με την ανοχή επίορκων αστυνομικών.Υπό τον φόβο της αντεκδίκησης, ο επιχειρηματίας μετά τη δολοφονία του γιου του έστειλε ως αντίμετρο ασφαλείας, όλα τα μέλη της οικογένειάς του στο εξωτερικό. Ο Βασίλης Ρουμπέτης είχε κατονομαστεί και σε άλλη μία υπόθεση απόπειρας δολοφονίας που επίσης παραμένει ανεξιχνίαστη.

Σε εκείνη την υπόθεση ο δράστης έχει αποτύχει να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου και καταφέρνει να διαφύγει. Γι’ αυτή την υποθέσει είχε γίνει αναφορά σε δολοφονημένο άνθρωπο της νύχτας στα βόρεια προάστια ως ηθικός αυτουργός της εντολής ο οποίος φέρεται να είχε αναπτύξει το δίκτυο επαφών του και σε άλλους «κύκλους» κοινωνικής ζωής. Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Βασίλη Ρουμπέτη και του Διονύση Μουζακίτη με καταιγισμό πυρών από σφαίρες καλάζνικοφ (πάνω από 20 βρέθηκαν στο κεφάλι και το σώμα του Αιγιώτη) στον Κορυδαλλό αποδίδεται ως η συνέχεια στον κύκλο αίματος με περισσότερους από 25νεκρους με βαρύ ποινικό μητρώο και δικογραφίες που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστων της Ασφάλειας Αττικής.

Εκτιμάται ότι οι δολοφονίες στον χώρο των ανθρώπων της νύχτας έχουν πυρήνα την Greek Mafia και άνοιξε νέους ερευνητικούς διαύλους για τις Αρχές μετά τη δολοφονία των δύο κουνιάδων στον Κορυδαλλό ενώ υπάρχει αναφορά για τουλάχιστον τέσσερα «ανοιχτά συμβόλαια». Η έρευνα της Ασφάλειας Αττικής είναι σε εξέλιξη με τη Δίωξη Αθλητικής βίας να συνδράμει στις έρευνες των Υπηρεσιών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...