Θεόδωρος Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός, τότε δεν υπήρχαν Έλληνες» - celebs.gr

Breaking

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός, τότε δεν υπήρχαν Έλληνες»

featured image


Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 84 ετών, ο Θεόδωρος Πάγκαλος το πρωί της Τετάρτης (31/05)! Από την στιγμή που ο πρώην Υπουργός άφησε την τελευταία του πνοή έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές ατάκες και ιστορίες από το παρελθόν του!

Ωστόσο μια από τις πιο εξοργιστικές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου ήταν όταν είχε μιλήσει για τον Μέγα Αλέξανδρο. Σάλο είχε προκαλέσει στο παρελθόν η δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου πως ο ανόητος εθνικισμός είναι τα συλλαλητήρια και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Μητέρα Τερέζα δηλώσεις του από το παρελθόν και μάλιστα πριν μερικούς μήνες βγήκαν πάλι στην επικαιρότητα που πολλοί δεν γνωρίζουν.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε τον Θεόδωρο Πάγκαλο να λέει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες», ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα.Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα! Οι Σέρβοι δεν είναι αδέλφια μας… πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσοβο συνεχίζει ο Θ. Πάγκαλος.

«Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Επίσης σχολίασε την ομοιότητα μας με τους Ιταλούς που δεν υπάρχει με την φράση: «Είμαστε Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Αλβανούς και Σκοπιανούς»

Ακούστε το απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...