Τραγικός θάνατος ζευγαριού σε πολυτελές ξενοδοχείο: Ο «σιωπηλός δολοφόνος» και οι κατηγορίες στον ιδιοκτήτη - celebs.gr

Breaking

Τραγικός θάνατος ζευγαριού σε πολυτελές ξενοδοχείο: Ο «σιωπηλός δολοφόνος» και οι κατηγορίες στον ιδιοκτήτη

featured image


Θάνατος ζευγαριού: Διπλή τραγωδία σε πολυτελές ξενοδοχείο: Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο στο δωμάτιό του, ποιος ο «σιωπηλός δολοφόνος»

Ανησυχητικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο πολυτελείας στο Μεξικό όπου ένα ζευγάρι Αμερικανών βρέθηκε νεκρό την περασμένη εβδομάδα αποκαλύπτουν πρώην και νυν μέλη του προσωπικού που μίλησαν στους Los Angeles Times.

Θάνατος ζευγαριού στο Μεξικό: Μυστήριο με ζευγάρι Αμερικανών που βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου

Tα άψυχα κορμιά των Καλιφορνέζων Τζον Χίθκο και Άμπι Λατζ βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα στο δωμάτιό τους στο Rancho Pescadero, ένα ξενοδοχείο που ανήκει στο όμιλο Hyatt. Όταν εντοπίστηκαν οι σοροί τους ο επιχειρήματίας και η σύντροφός του ήταν ήδη νεκροί για 9-10 ώρες. Οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει με συγγενείς τους την προηγούμενη ημέρα, ενημερώνοντάς τους ότι αισθάνθηκαν αδιαθεσία και πήγαν στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι είχαν τροφική δηλητηρίαση. Αφού αισθάνθηκαν καλύτερα επέστρεψαν στο δωμάτιό τους για να συνεχίσουν τις διακοπές τους, οι οποίες εμελλε όμως να καταλήξουν σε τραγωδία.

Το ξενοδοχείο Rancho Pescadero βρίσκεται σε μια παραλιακή πόλη του Μεξικού, μια ώρα μακριά από το Κάμπο Σαν Λούκας, και είχε είχε ανοίξει ξανά πριν από ένα χρόνο μετά μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Ο θάνατος ζευγαριού έχει θορυβήσει την τοπική κοινότητα.
θάνατος ζευγαριού

Παρά τις εργασίες και τις επισκευές που έγιναν στο ξενοδοχείο, τους περασμένους μήνες υπήρχαν προβλήματα που η διεύθυνση αγνοούσε, υποστηρίζουν υπάλληλοι που μίλησαν στην αμερικανική εφημερίδα.

Ο Ρικάρντο Καρμπαχάλ, πρώην υπεύθυνος της βραδινής βάρδιας στο ξενοδοχείο όπου η διαμονή κοστίζει 600 δολάρια τη νύχτα, ισχυρίζεται ότι οι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα ηχούσαν συχνά στα τέλη του περασμένου έτους, πιθανόν λόγω διαρροών στο σύστημα που τροφοδοτεί με αέριο τα τζάκια εξωτερικού χώρου.

Τον περασμένο Ιανουάριο, αναφέρει ο ίδιος, μετά από επανειλημμένα παράπονα από πελάτες για τους δυνατούς συναγερμούς, η διεύθυνση του ξενοδοχείου αποσύνδεσε τους ανιχνευτές. «Ήξεραν για τις διαρροές» λέει ο Καρμπαχάλ που αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο από την επιχείρηση λόγω διαφωνιών για τον μισθό του.Τρεις υπάλληλοι που συνεχίζουν να εργάζονται στο ξενοδοχείο και μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα επιβεβαιώνουν ότι οι ανιχνευτές είχαν απενεργοποιηθεί. Επίσης υποστηρίζουν ότι η διεύθυνση αγνοούσε επί μήνες τις αναφορές για διαρροή αερίου από τις καθαρίστριες, τους φύλακες και τους εργαζόμενους στη συντήρηση. Σύμφωνα με μία μαρτυρία, λίγες μέρες προτού το ζευγάρι βρεθεί νεκρό, μια καθαρίστρια που είχε δουλέψει στο δωμάτιό τους αρρωστησε με συμπτώματα δηλητηρίασης από αέριο.

Η νεκροψία στις σορούς των δύο Αμερικανών, για τα αίτια έδειξε «δηλητηρίαση από απρόσδιόριστη προς το παρόν ουσία», σύμφωνα με πηγές του Associated Press.

Στο νοσοκομείο κατέληξαν και οι διασώστες που μπήκαν στο δωμάτιο των άτυχων Καλιφορνέζων μετά τον τραγικό θάνατο ζευγαριού

Αν και ακόμα το τοπίο παραμένει θολό ως προς την αιτία, ο θάνατος ζευγαριού μάλλον προήλθε από δηλητηρίαση από διαρροή αερίου δείχνει όλο και πιο πιθανό, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τις μαρτυρίες των διασωστών που βρέθηκαν στο δωμάτιο με τους δύο νεκρούς.

Ο Φερνάντο Βαλένσια Σοτέλο και η Γκρισέλ Βαλένθια Σοτέλο, αδέλφια που εργάζονται στην Πυροσβεστική και κλήθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο ξενοδοχείο, αρρώστησαν αφού μπήκαν στο δωμάτιο με συμπτώματα δηλητηρίασης και χρειάστηκε να επισκεφθούν το νοσοκομείο και να υποβληθούν σε πλήθος εξετάσεων.

Εκπρόσωποι της αλυσίδας Hyatt είχαν προηγουμένως δηλώσει ότι δεν πιστεύουν ότι οι θάνατοι συνδέονται με προβλήματα στις υποδομές του ξενοδοχείου ή σε διαρροή αερίου.

Αυτός ο τραγικός θάνατος ζευγαριού στο ξενοδοχείο θα ξεκινήσει μια εκτεταμένη σειρά ερευνών για την καταλληλότητα της επιχείρησης μετά την ανακαίνισή της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...