«Τη Ρωσία υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού» - celebs.gr

Breaking

«Τη Ρωσία υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού»

featured image


Ποτέ πριν δεν συνέβαινε αυτό…».

Το ποσοστό των [χωρών], ιδιαίτερα των χωρών της Αφρικής και της Κεντρικής Ασίας και της Νότιας Ασίας, που έχουν αλλάξει από φιλοαμερικανικές σε φιλορωσικές είναι πραγματικά πολύ δραματικό.

Πολύ περισσότερο από το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού υποστηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμο και όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ποτέ πριν δεν ήταν έτσι“.

Τα παραπάνω δήλωσε ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ο ερευνητής δημοσιογράφος των ΗΠΑ, Seymour Hersh, σε συνέντευξή του στον παρουσιαστή του talk show George Galloway.

Είναι ο δημοσιογράφος που πιστοποίησε στα διεθνή ΜΜΕ το σαμποτάζ στους ρωσικούς αγωγούς Nord Stream, συνδέοντας τις αμερικανικές υπηρεσίες με το χτύπημα.



Ο Αμερικανός δημοσιογράφος που έχει δουλέψει σε μερικές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στον κόσμο, είπε ότι «τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο ήταν μέχρι πρότινος στη Ρωσία» εν μέσω δυτικών κυρώσεων, αλλά «η ιδέα ότι οι Ρώσοι είναι απελπισμένοι είναι απλώς λάθος».

Ο Χερς υποστήριξε επίσης ότι «η Ουάσιγκτον έχασε τόση αξιοπιστία σε όλο τον κόσμο», αναφέροντας ως παράδειγμα τη διπλωματική προσέγγιση της Σαουδικής Αραβίας με το Ιράν.

«Συνέβη, νομίζω, λόγω της Ουκρανίας και της αντιπάθειας για τον πόλεμο. Η Σαουδική Αραβία, παρεμπιπτόντως, πουλάει το 25% του πετρελαίου [της] στην Κίνα, όπως ανέφερα, αλλά οι Σαουδάραβες χάλσαν μια συμφωνία και οι Ιρανοί απάντησαν αμέσως… Έχουν μεγάλο έλεγχο στην Υεμένη στις φυλές Χούτι».

Πηγή: el.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...