Απαράδεκτος παίκτης στο First Dates έκανε σεξιστικά σχόλια στο ραντεβού του: «Έχεις τους αερόσακους...» (vid) - celebs.gr

Breaking

Απαράδεκτος παίκτης στο First Dates έκανε σεξιστικά σχόλια στο ραντεβού του: «Έχεις τους αερόσακους...» (vid)

featured image


Τα σεξιστικά σχόλια του Μπάμπη ενόχλησαν την Άντζελα στο First Dates στο πρώτο ραντεβού τους και η Ολλανδή ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναβγεί μαζί του.

Μια άβολη στιγμή εκτυλίχθηκε στο χθεσινό (28/6) επεισόδιο του First Dates, στο ραντεβού του Μπάμπη και της Άντζελας στο εστιατόριο. Το σεξιστικό χιούμορ του Θεσσαλονικιού περί «αερόσακων», ενόχλησε την την Άντζελα και έβαλε τέλος στο ενδεχόμενο μια σχέσης στο ριάλιτι του Star.

«Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους» υπογράμμισε η 48χρονη Θεσσαλονικιά, κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με την μπλούζα της, μόλις κάθισαν μπροστά στις κάμερες. «Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ».

Μάλιστα, όταν ήρθε στο τραπέζι το γλυκό, ο Μπάμπης συνέχισε τα σεξιστικά σχόλια λέγοντας: «Κανονικά θα έπρεπε να βάλω το γλυκό στο στήθος σου, δεξιά και αριστερά να μην παραπονιούνται…», με την Άντζελα να αισθάνεται άβολα.Όταν κατάλαβε την ενόχληση της Άντζελας, ο Μπάμπης είπε: «Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από την στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, »μου αρέσει να είσαι ειλικρινής», αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα».

Άντζελα: Ναι αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!

Μπάμπης: Εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;

Άντζελα: Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα.

Μπάμπης: Εντάξει, είναι η άποψη σου και την σέβομαι αλλά δεν πρέπει να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δεν θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως.

Και οι δυο στο τέλος δήλωσαν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση ένα δεύτερο ραντεβού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...