Μας κάνεις περήφανους: Η Μαρία Στρατουδάκη κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια με ρεκόρ Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ15 - celebs.gr

Breaking

Μας κάνεις περήφανους: Η Μαρία Στρατουδάκη κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια με ρεκόρ Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ15

featured image


Η Μαρία Στρατουδάκη που έχει καταγωγή από τα Χανιά είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στο άθλημα της άρσης βαρών. Πραγματοποίησε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Κ15 στην Μολδαβία. Η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών έφυ7γε πανηγυρίζοντας! Πήρε τα χρυσά μετάλλια και έκανε νέα ρεκόρ Ευρώπης για την ηλικία κάτω των 15.

Κατάφερε νέο ρεκόρ Ευρώπης
Στο αρασέ κατέκτησε το χρυσό σηκώνοντας 70 κιλά, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ Ευρώπης Κ15! Στην πρώτη προσπάθεια σήκωσε 64 κιλά και στην επόμενη 68.Στο επολέ ζετέ, η αθλήτρια του Καρτερού Χανίων ήταν το ίδιο συγκλονιστική.

Με τα 90 κιλά εκτός από το χρυσό στην κίνηση και στο σύνολο, κατέρριψε και το Ευρωπαϊκό ρεκόρ. Νωρίτερα σήκωσε με επιτυχία τα 83 και τα 87 κιλά, που ήταν η πρώτη κατάρριψη του ρεκόρ Ευρώπης πριν σηκώσει τα 90 κιλά.

Ενδεικτικό της ολοκληρωτικής επικράτησης της είναι το γεγονός ότι η δεύτερη Ρουμάνα Σίπος, έμεινε 13 ολόκληρα κιλά πίσω στο σύνολο.

Κλείνοντας, να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ταλαντούχα αθλήτρια και να πούμε πως μας κάνει περήφανους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...