Μύκονος: 22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν και της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ σε πάρκινγκ γνωστού μπαρ - celebs.gr

Breaking

Μύκονος: 22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν και της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ σε πάρκινγκ γνωστού μπαρ

featured image


Όταν η 22χρονη γύρισε στο σπίτι της, διαπίστωσε πως ο άνδρας που τη βίασε, της είχε αφαιρέσει και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Τραγικό περιστατικό συγκλονίζει τη Μύκονο, καθώς μια 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού και κλοπής από άγνωστο άνδρα, σε χώρο στάθμευσης γνωστού μπαρ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας στους αστυνομικούς, ο δράστης, ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών, πλησίασε τo θύμα χθες (28/7) τα ξημερώματα και αρχικά αντάλλαξαν λίγες λέξεις. Αλλά, λίγη ώρα αργότερα και υπό την επήρεια μέθης, ο δράστης την ακινητοποίησε και την βίασε στον χώρο στάθμευσης.



Ο εφιάλτης δεν έληξε εκεί. Όταν η 22χρονη επέστρεψε στο σπίτι της, διαπίστωσε πως ο δράστης της είχε αφαιρέσει και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Η 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ οι αστυνομικοί του νησιού έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...