Αυτή η γυναίκα “έκαψε” τον Πατούλη – Τράβηξε το βίντεο και… - celebs.gr

Breaking

Αυτή η γυναίκα “έκαψε” τον Πατούλη – Τράβηξε το βίντεο και…

featured image


«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν, σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» έγραψε ο Γιώργος Πατούλης στο Φεϊσμπουκ αλλά δεν έπεισε κανέναν.

Ειδικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν είχε άλλη υπομονή μαζί του. Βλέπετε την προηγούμενη τετραετία η υπερέκθεση του Περιφερειάρχη και τα διάφορα “τσαλιμάκια” του είχαν “φτάσει” στα αυτιά” του Πρωθυπουργού.

Ποια ήταν όμως η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο και με την πρωτοβουλία της έκαψε τον Γιωργάκο; Πρόκειται για την σχεδιάστρια Μπίλι Τζόε, η οποία μάλιστα είναι αυτή που ακούγεται στο βίντεο να λέει ” Μπράβο στον Περιφερειάρχη μας”.Μπράβο δε λες τίποτε!

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...