Σερβιτόρα στο TikTok δίνει το απόλυτο tip για φιλοδωρήματα: Άναυδοι έχουν μείνει οι συνάδελφοι της (vid) - celebs.gr

Breaking

Σερβιτόρα στο TikTok δίνει το απόλυτο tip για φιλοδωρήματα: Άναυδοι έχουν μείνει οι συνάδελφοι της (vid)

featured image


Για πολλούς στον κλάδο της φιλοξενίας, τα φιλοδωρήματα αποτελούν σημαντικό μέρος των αποδοχών τους. Κατά συνέπεια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι επαγγελματίες εξερευνούν καινοτόμους τρόπους για να ενισχύσουν τα φιλοδωρήματά τους.

Στην προσπάθειά της να μεγιστοποιήσει τα φιλοδωρήματα, μια πολυμήχανη σερβιτόρα στράφηκε σε μια αντισυμβατική μέθοδο, χρησιμοποιώντας άρωμα φερομόνης, και μοιράστηκε τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα στο TikTok.

Για πολλούς στον κλάδο της φιλοξενίας, τα φιλοδωρήματα αποτελούν σημαντικό μέρος των αποδοχών τους. Κατά συνέπεια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι επαγγελματίες εξερευνούν καινοτόμους τρόπους για να ενισχύσουν τα φιλοδωρήματά τους κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

Η Alexa Johnson, αποφάσισε να δοκιμάσει τη θεωρία της χρησιμοποιώντας ένα άρωμα εμπλουτισμένο με φερομόνες πριν από τη βάρδια της. Οι φερομόνες είναι φυσικά παραγόμενες χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα, μεταδίδοντας σήματα που μπορούν να προκαλέσουν διέγερση, έλξη και να επηρεάσουν τα επίπεδα των ορμονών.Στο βίντεό της, η Johnson εξήγησε: «Ας δούμε λοιπόν αν οι φερομόνες που απελευθερώθηκαν με το άρωμα έκαναν κάποια διαφορά» και αποκάλυψε τις συμβουλές της στο τέλος της βάρδιας της. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: όλα τα τραπέζια της έδωσαν φιλοδώρημα 20% ή περισσότερο, με αποκορύφωμα το συνολικό ποσό των 231,80 δολαρίων.

Αυτό το βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές, προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων από θεατές που είχαν δοκιμάσει παρόμοιες τεχνικές. Φαίνεται ότι το άρωμα με φερομόνες μπορεί να ανταποκρίνεται στις δυνατότητές του.

Καθώς ο κλάδος των υπηρεσιών συνεχίζει να εξελίσσεται, δημιουργικές στρατηγικές όπως αυτές καταδεικνύουν τα όρια στα οποία οι επαγγελματίες είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να ενισχύσουν τα κέρδη τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...