Ξετρελαίνει άντρες και γυναίκες με το στιλ του: Η ροζ γραβάτα & το πανάκριβο κουστούμι του Στέφανου Κασσελάκη - celebs.gr

Breaking

Ξετρελαίνει άντρες και γυναίκες με το στιλ του: Η ροζ γραβάτα & το πανάκριβο κουστούμι του Στέφανου Κασσελάκη

featured image


Ένα από τα πρόσωπα την ημερών είναι αναμφισβήτητα ο ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Η ροζ γραβάτα τράβηξε τις εντυπώσεις

Ο 35χρονος ο οποίος ερχόμενος και ορμώμενος από της ΗΠΑ θέλει να είναι ο επόμενος πρόεδρος του Σύριζα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με το βιογραφικό του αλλά και τις εμφανίσεις και δηλώσεις του και ελπίζει να κερδίσει και τους ψηφοφόρους του Συριζα και στη συνέχεια εάν τα καταφέρει γιατί όχι και της Ελλάδας.Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεχώριζε στο διαρκές συνέδριο του κόμματος σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ανάμεσα σε 2.000 άτομα και όχι εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του η της εμφάνισης του. Αλλά ο λόγος ήταν πως ήταν ο μόνος που επέλεξε να φορέσει… ροζ γραβάτα.

Η στυλιστική επιλογή της γραβάτας έχει αποκτήσει την τελευταία δεκαπενταετία πολιτικό άρωμα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο επί χρόνια επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, δεν τη συμπαθούσε ιδιαίτερα, επιλέγοντάς την μόνο μία και μοναδική φορά, όταν σε εκδήλωση που είχε γίνει το 2018 στο Ζάπειο Μέγαρο, ο τότε πρωθυπουργός είχε φορέσει γραβάτα, μετά από συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος.

Φυσικά την έβγαλε μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σίγουρα ότι κάνει δεν είναι τυχαίο και πιθανότατα να έχει και από πίσω του μια δυνατή ομάδα επικοινωνιολόγων αλλά και τον ίδιο φυσικά. Και έτσι το να επιλέξει να φορέσει γραβάτα και να μιλήσει στο διαρκές συνέδριο του κόμματος και να εκφράσει τις ιδέες του για την επόμενη ημέρα, μάλλον δεν έγινε τυχαία καθώς η εικόνα της γραβάτας είναι κάτι “ξένο” και όχι συχνό για το κόμμα του Σύριζα.Αυτό σχολίασε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, με τον δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Μπολάκη.

«Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, όπως βλέπουμε τώρα, εμφανίστηκε με γραβάτα. Κάτι που φέρνει έναν νέο αέρα στον ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπολάκης «είχαμε χρόνια να δούμε σύνεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβαίνει στο βήμα και να φοράει γραβάτα, πιθανόν από την εποχή του Νίκου Κωνσταντόπουλου», ενώ ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν ο μόνος ανάμεσα σε 2000 άτομα που είχε επιλέξει να φορέσει γραβάτα» χαρακτηρίζοντας ως «συνειδητή» την στυλιστική αυτή επιλογή.

Δείτε την εμφάνισή του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...