Η στιγμή που τα ορμητικά νερά εισβάλλουν σε σπίτι στην Καρδίτσα (vid) - celebs.gr

Breaking

Η στιγμή που τα ορμητικά νερά εισβάλλουν σε σπίτι στην Καρδίτσα (vid)

featured image


Σοκάρει το βίντεο, που κατέγραψε μια κάτοικος στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου απεικονίζεται η σφοδρότητα της θεομηνίας.

Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που η κακοκαιρία Daniel έπληξε την Καρδίτσα, η δύναμη του νερού και της λάσπης καταπίνει τα σπίτια της περιοχής. Το βίντεο, που αναρτήθηκε από τη Νεφέλη, απεικονίζει με γλαφυρό τρόπο την αγριότητα των ορμητικών χειμάρρων που εισέβαλαν σε σπίτια στην Καρδίτσα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Για να καταλάβετε ότι όσοι ζούσαν σε ισόγειες και ημιυπόγειες κατοικίες και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν» έγραψε η Νεφέλη καθώς μοιράστηκε το βίντεο με τους αδυσώπητους χείμαρρους που κατέκλυσαν την Καρδίτσα.



Τα πλάνα είναι πραγματικά συγκλονιστικά, με απίστευτους όγκους νερού και λάσπης να εισβάλλουν σε ένα κτίριο, συνοδευόμενα από απελπισμένες φωνές από το εσωτερικό του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, που μίλησε νωρίτερα σήμερα, στην περιοχή της Καρδίτσας έχει γίνει ενδελεχής αξιολόγηση όλων των επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης. «Όσοι παραμένουν στην περιοχή της Καρδίτσας το κάνουν εθελοντικά. Αυτό που κάνουμε εκεί είναι να παρέχουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, νερό, κλινοσκεπάσματα και ό,τι άλλο χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή έχουμε διανείμει πάνω από 5.000 γεύματα σε περιοχές όπως η Φαρκαδόνα, το Κεραμίδι και όσοι παραμένουν εκεί δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα», τόνισε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...