Σοκάρει η 34χρονη για τον αστυνομικό: «Με βίαζε κάθε μέρα επί τρεις ώρες, ήθελε να μου κλείσει ραντεβού με το αφεντικό του» - celebs.gr

Breaking

Σοκάρει η 34χρονη για τον αστυνομικό: «Με βίαζε κάθε μέρα επί τρεις ώρες, ήθελε να μου κλείσει ραντεβού με το αφεντικό του»

featured image


Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κατηγορείται για εμπορία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό που υπηρετούσε σε νευραλγικό πόστο στο κέντρο της Αθήνας. Κατηγορείται για σωματεμπορία και βιασμό και ο ίδιος αρνείται τα πάντα.

Το θύμα μίλησε στο Star και σοκάρουν όσα περιέγραψε.

«Με βίαζε, με χτυπούσε, ήθελε να μου κλείσει ραντεβού με το αφεντικό του»

«O αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι…20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», είπε η γυναίκα.

Κατήγγειλε επίσης ότι ο αστυνομικός τη βίαζε κάθε μέρα. Ο εφιάλτης της φέρεται να διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ πριν από λίγες μέρες αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της για να σωθεί.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε τα πάντα σε μια φίλη της, η οποία την οδήγησε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων. Η ίδια κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.Όπως είπε, ο αστυνομικός ήθελε να βρεθεί με το «αφεντικό του». «Θέλει να πάω με το αφεντικό του που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…», είπε η 34χρονη.

Πώς συνέλαβαν τον αστυνομικό

Οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων δίχως να χάσουν χρόνο, την ίδια μέρα που έγινε η καταγγελία έβαλαν μπροστά την επιχείρηση σωτηρίας της 34χρονης.

Προσημείωσαν 500 ευρώ λέγοντάς της ότι θα πρέπει να τα δώσει στον αστυνομικό όταν επιστρέψει σπίτι παρουσιάζοντας τα ως πληρωμή από πελάτη. Μόλις ο αστυνομικός θα έπαιρνε τα χρήματα, τότε η γυναίκα θα έπρεπε να βγει να πετάξει τα σκουπίδια ως… σήμα και θα την ακολουθούσαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού για να τον συλλάβουν, όπως και έγινε.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό με καταγωγή από την Καβάλα, μετά την καταγγελία 34χρονης από το Καμερούν για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.

Παράλληλα σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος τέθηκε και σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε συνέχεια του από 02-10-2023 Δελτίου Τύπου σχετικά με σύλληψη αστυνομικού για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση στην Αττική, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...