Νίκος Μακρόπουλος για τη χάρη που του ζήτησε ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν πεθάνει: «Έμεινα συγκλονισμένος» - celebs.gr

Breaking

Νίκος Μακρόπουλος για τη χάρη που του ζήτησε ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν πεθάνει: «Έμεινα συγκλονισμένος»

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά λίγο πριν πεθάνει. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ο Βασίλης Καρράς του ζήτησε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που δεν κατάφερε να πει ο ίδιος και ξέσπασαν σε κλάματα.

«Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει “Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου”. Ξεκίνησε να κλαίει, να κλαίω και εγώ και κλείσαμε το τραγούδι. Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Σε ευχαριστώ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Το κλείσαμε γιατί κλαίγαμε και οι δύο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν μόνο επιθυμία του, μου είπε επί λέξη “Είναι ένα τραγούδι που δεν πρόλαβα το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ”. Έμεινα συγκλονισμένος με το τηλέφωνο αυτό. Δεν το έχω αγγίξει καν. Περίμενα να κλείσουν 40 μέρες του Βασίλη και σεβάστηκα αυτό. Εγώ αυτό που είπα και στο μαγαζί και ήταν τα 40 του, έκλεισα με ένα τραγούδι του γιατί έτσι θέλω να μας θυμάται, με χαμόγελο. Γιατί πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη ο Βασίλης», κατέληξε ο τραγουδιστής.