Πατέρας 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φταίει ο τραγουδιστής, θα κινηθούμε νομικά!» - celebs.gr

Breaking

Πατέρας 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φταίει ο τραγουδιστής, θα κινηθούμε νομικά!»


Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη
 ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην οδό Δεκελείας στο Μενίδι τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από σφοδρό τροχαίο. Στο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο άτυχος νεαρός μαζί με τον συνομήλικο φίλο του Ανδρέα έπεσε το όχημα του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού ο οποίος πήγαινε στην δουλειά μαζί με τον φίλο του και έχασε ξαφνικά την ζωή του, σε δηλώσεις του, στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 επέρριψε την ευθύνη για τον θάνατό του γιου του στον Γιάννη Ξανθόπουλο!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν υπάρχει πιο άδικο από το να “φύγει” ένας τίμιος (άνθρωπος), να πάει πέντε ώρες στη δουλειά και να “φύγει” έτσι. Δεν διαχειρίζεται, χάλια, χαπάκια, διάφορα. Απλώς στη δουλειά τους πήγαιναν όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά, στον δικό τους δρόμο. Με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα. Όπου και να πας να μιλήσεις, για αυτά θα πουν».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις υπαιτιότητα του Γιάννη Ξανθόπουλου.

«Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ… είναι αυτός τέλος πάντων. Όχι φταίει, παρά φταίει. Γρήγορα και ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. Ήταν 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», δήλωσε συντετριμμένος.

Όπως είπε ο γιος του είχε πολλά όνειρα καθώς ήταν μόνο ένα παιδί 19 ετών. Καταλήγοντας, είπε πως η οικογένεια του τραγουδιστή δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του ενώ θα κινηθούν νομικά εναντίον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

«Πώς είναι να τρώνε τον άνθρωπό σου;», είπε.