Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 22χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε σε τροχαίο - celebs.gr

Breaking

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 22χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε σε τροχαίο


 Ένα ανείπωτο οικογενειακό δράμα βρίσκεται πίσω από ένα τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο, με έναν νέο άνθρωπο να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έξι χρόνια μετά τον θάνατο του ξαδέρφου του! Οι εφιαλτικές μνήμες στο νησί αναβιώνουν με τον πατέρα και θείο των δύο παιδιών να ραγίζει καρδιές.

Με δάκρυα στα μάτια, ο κ. Κώστας Βαρότσης, πατέρας του 22χρονου Χάρη που έχασε τη ζωή του, ως συνοδηγός σε ΙΧ, πριν από επτά χρόνια σε τροχαίο στην παραλιακή του Ηρακλείου, θρηνεί όχι μόνο τον γιο του αλλά και τον 17χρονο ανιψιό του Γιώργο Παρασύρη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο ίδιο ακριβώς σημείο, σε κολώνα πάνω στη διαχωριστική νησίδα, ως συνοδηγός σε τροχαίο που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η οικογένεια των δύο θυμάτων, ενωμένη σαν μία γροθιά, μαζί με μέλη του Συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα» ζωγράφισαν στο επίμαχο σημείο της παραλιακής, δύο λευκές πεταλούδες για τον Γιώργο και τον Χάρη, με σκοπό να τιμήσουν την μνήμη τους. «Η υπερβολική ταχύτητα σκοτώνει», επισημαίνουν, ενώ προχώρησαν στην συμβολική αυτή κίνηση, ως υπενθύμιση πως τα επαναλαμβανόμενα τροχαία δεν αποτελούν συμπτώσεις.

Η επιστολή του πατέρα του Γιώργου

«Προς κάθε αρμόδιο.

Αξιότιμοι κύριοι,

Στην παραλιακή οδό, από Παγκρήτιο Στάδιο προς Ηράκλειο, στο ύψος του S/M Χαλκιαδάκη, τα τελευταία χρόνια, έχουν συμβεί τουλάχιστον 3 με 4 τροχαία δυστυχήματα με νεκρούς. Δυστυχώς ένα απ’ αυτά είχε θύμα τον ανιψιό μου και το τελευταίο το γιό μου.

Και οι δύο ήταν συνοδηγοί στα αυτοκίνητα που επέβαιναν, τα οποία χτύπησαν στη νησίδα του δρόμου.

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, έχουν οι οδηγοί, οι οποίοι ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα. Υπάρχει όμως πιθανόν, και κατασκευαστικό λάθος σ’ αυτό το σημείο του δρόμου, καθώς έχει δημιουργηθεί «σαμαράκι» και υπάρχει ανάποδη κλίση στη στροφή.

Θα σας παρακαλούσα να ορίσετε αν έναν υπεύθυνο μηχανικό, για να ελέγξει εκείνο το σημείο και αν τυχόν διαπιστώσει κάποια κακοτεχνία, να επιδιορθωθεί, έτσι ώστε να βελτιωθεί ο δρόμος σε εκείνο το σημείο, ώστε να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα».