Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε γιατί δεν του αρέσουν οι Γιαπωνέζες - celebs.gr

Breaking

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε γιατί δεν του αρέσουν οι Γιαπωνέζες


Ο Σωτήρης Κοντιζάς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στα παιδιά του, στα ονόματα που τους έχει δώσει, στο αν έχει δεχθεί ρατσισμό, αλλά και στο λόγο που δεν του αρέσουν οι Γιαπωνέζες.

«Η μικρή, το Ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι. Είναι clarity of water, το διάλεξε η μητέρα μου αυτό το όνομα. Ο Κέντζι είναι the second of health one και η Αριάνα Τσιχίρο που είναι το όνομά της εμπνευσμένο από το Spirited Away», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Μου έκανε εντύπωση γιατί μου λέει ο πατέρας μου “Εμένα η μητέρα σου μου άρεσε γιατί ήταν Ιαπωνέζα. Εσένα τι σου αρέσουν;”. Και του λέω “Σίγουρα όχι οι Ιαπωνέζες γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου”», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Το Φουτζίτσου δεν το βάζω στην κατηγορία του ρατσισμού αλλά στην κατηγορία ότι η παιδική ηλικία είναι σκληρή. Το οτιδήποτε διαφέρει θα το βάλει σε μεγεθυντικό φακό και θα στο κοπανάει μέχρι να πας στο Πανεπιστήμιο. Το διαφορετικό μπορεί να το υποστηρίξει και να γίνει εφόδιο, όπλο. Ήταν στο κομμάτι της διαφορετικότητας όπως ο άλλος είχε μεγάλα αυτιά ή που είχε τσίμπλες. Δεν το ένιωσα δηλαδή ως ρατσισμό. Αν στις μέρες μας είναι καλύτερα τα πράγματα; Νομίζω ότι είναι καλύτερα ναι», είπε ακόμη ο Σωτήρης Κοντιζάς.