Νεκτάριος Λεμονίδης: «Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταϊζει κιόλας» - celebs.gr

Breaking

Νεκτάριος Λεμονίδης: «Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταϊζει κιόλας»


Δούλα και κυρά δήλωσε πως είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη, γεγονός το οποίο απολαμβάνει. Ο γιατρός της καρδιάς της μάλιστα θεωρεί χρέος της επιχειρηματία να τον φροντίζει, καθώς στα μάτια του βρήκε τον ιδανικό σύζυγο.

Το τελευταίο διάστημα βλέπαμε ασυνόδευτη την πρώην παίκτρια του Survivor. Ο Νεκτάριος Λεμονίδης δικαιολόγησε την στάση του αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά. Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, για να ζει την ελευθερία της».

«Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταϊζει κιόλας. Κάθε εβδομάδα μού ψάχνει το κινητό», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Όσον αφορά την φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορήθηκαν, τόνισε πως: «Συνέβη αυτό που συνέβη, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», ενώ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι τόνισε πως βρήκαν ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό.