Η στιγμή που γυναίκα οδηγός καταλήγει στη θάλασσα με την BMW της κατά τη διάρκεια άγριας καταδίωξης - celebs.gr

Breaking

Η στιγμή που γυναίκα οδηγός καταλήγει στη θάλασσα με την BMW της κατά τη διάρκεια άγριας καταδίωξης


Μια άγρια καταδίωξη με υψηλές ταχύτητες κατέληξε με μια γυναίκα οδηγό να φτάνει με την BMW σε μια δημοφιλή παραλία του Λος Άντζελες και να πέφτει στον Ειρηνικό Ωκεανό – με την ίδια στη συνέχεια να προσπαθεί να απομακρυνθεί κολυμπώντας, αφήνοντας πίσω της δύο σκυλιά.

Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο να περνάει με ταχύτητα από τη διάσημη προβλήτα της Venice Beach που ήταν γεμάτη κόσμο γύρω στις 11:20 μ.μ. του Σαββάτου και να πέφτει κατευθείαν στο κύμα, εκτοξεύοντας νερό ψηλά στον αέρα.

«Ξαφνικά, από το πουθενά ακούς τα λάστιχα να στριγκλίζουν και “Μπουμ!”», δήλωσε ο μάρτυρας, Yerucham Klein, στο KCAL. «Ήταν απλά τρελό. “Τι συνέβη; Τι συμβαίνει;”, αναρωτιόμασταν».

Η οδηγός -που περιγράφεται ως μια γυναίκα γύρω στα 20, η οποία έφυγε τρέχοντας όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν για υπερβολική ταχύτητα- κατάφερε να βγει από το SUV και να κολυμπήσει.

Δεκάδες θεατές παρακολουθούσαν από την αποβάθρα και την παραλία τη γυναίκα να μπαίνει στο νερό μέχρι που της πέταξαν ένα σωσίβιο και την ανέβασαν σε ένα σκάφος του τμήματος του σερίφη του Λος Άντζελες.

«Προσπαθούν να σε σώσουν!», της είπε ένας παρευρισκόμενος, σύμφωνα με το «Westside Current». «Άφησέ τους να σε βοηθήσουν».