Θωμαή Απέργη: «Eίχα αρκετές κρίσεις μέσα στη μέρα! Νοσηλεύτηκα κιόλας κάποιες μέρες» - celebs.gr

Breaking

Θωμαή Απέργη: «Eίχα αρκετές κρίσεις μέσα στη μέρα! Νοσηλεύτηκα κιόλας κάποιες μέρες»

Η Θωμαή Απέργη είχε αναφερθεί στο παρελθόν στον πρόβλημα που είχε από ηλικία 18 ετών με την επιληψία με αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις οι οποίες είχαν άσχημες συνέπειες.

Η περιπέτεια υγείας της την ανάγκασε να αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρόμενα ωστόσο η ταλαντούχα τραγουδίστρια στην παρούσα φάση, φαίνεται πως είναι καλύτερα και ήδη έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε μουσική σκηνή.

 

«Κάποιο διάστημα είχα αποτραβηχτεί. Υπάρχει το κομμάτι της επιληψίας που εσείς δεν το ξέρατε μέχρι πριν 1,5 χρόνο. Αυτό υπήρχε από τα 18 μου, με το που πήγα να σπουδάσω. Η επιληψία είχε φτάσει σε ένα σημείο που είχα αρκετές κρίσεις μέσα στη μέρα. Νοσηλεύτηκα κιόλας κάποιες μέρες. Η μορφή της επιληψίας που είχα εγώ, ήταν ότι είχα απώλεια συνείδησης.

Μετά από πολλές κρίσεις, είσαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση κι αυτό ήταν το καμπανάκι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Σίγουρα μέσα μου φοβόμουν αλλά δε το άφησα να με καταβάλει. Έκανα αυτά που δεν έπρεπε να κάνω για να νιώθω ότι είμαι όσο λειτουργικοί ήταν και οι συμφοιτητές μου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».