Άνοιξαν στόματα στη Νίσυρο: Πάνω από έξι τα παιδιά που φέρεται να κακοποίησε ο 50χρονος αρχαιοφύλακας! - celebs.gr

Breaking

Άνοιξαν στόματα στη Νίσυρο: Πάνω από έξι τα παιδιά που φέρεται να κακοποίησε ο 50χρονος αρχαιοφύλακας!

 


Μεγάλη είναι η αναταραχή που επικρατεί στη Νίσυρο καθώς μετά την καταγγελία ενός πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου γιου του από τον 50χρονο φύλακα του αρχαιολογικού μουσείου του νησιού φαίνεται πως ανοίγουν περισσότερα στόματα!

Το μουσείο είναι δίπλα σε παιδική χαρά. Μάλιστα στο υπόγειο του μουσείου έμενε ο άνδρας καθώς δεν ήταν από το νησί και σε εκείνο το μέρος έχει καταγγελθεί ότι προχώρησε στην ασελγή πράξη στον 10χρονο ενώ εκεί φέρεται να καλούσε και άλλα παιδιά!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα θύματα του 50χρονου είναι πάνω από έξι με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες! Αρκετά ήταν τα παιδιά που αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους και να αποκαλύψουν την φρίκη που βίωσαν από τον άρρωστό άντρα.

Δείτε φωτογραφία από την παιδική χαρά που ήταν δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο:

Από χθες στη Νίσυρο βρίσκεται κλιμάκιο με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να συζητήσει με γονείς και παιδιά.

Σε δηλώσεις του, ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου, Γιάννης Κουλάκης, ανέφερε ότι ανάμεσα στα φερόμενα ως θύματα περιλαμβάνονται μαθητές γυμνασίου.

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο κ. Κουλάκης και σημείωσε πως την κατάσταση πρόκειται να διαχειριστούν οι αρχές του νησιού.

Τις καταγγελίες και άλλων παιδιών επιβεβαίωσε και η αντιδήμαρχος Νισύρου, Ειρήνη Πάχου όπως και το δυσάρεστο κλίμα που υπάρχει. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καταγγελίες.

Όπως είπε,αυτή την στιγμή, ο 50χρονος είναι εκτός νησιού με προγραμματισμένη άδεια.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας του 50χρονου, π αρχαιοφύλακας έχει κάνει και αίτηση για συνταξιοδότηση, πιθανόν για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες της υπόθεσης.