Η 9χρονη που «βάζει κάτω» τους γυμναστηριακούς: Κάνει deadlift με 75 κιλά (vid) - celebs.gr

Breaking

Η 9χρονη που «βάζει κάτω» τους γυμναστηριακούς: Κάνει deadlift με 75 κιλά (vid)


Στην αχανή έκταση του διαδικτύου, όπου οι τάσεις έρχονται και φεύγουν εν ριπή οφθαλμού, σπάνια συναντά κανείς τόσο εξαιρετικό και εμπνευσμένο ταλέντο όσο αυτό της Arshia Goswami. Αυτό το εννιάχρονο κορίτσι από την Panchkula, έχει κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο με τις επιδόσεις της στην άρση βαρών που προκαλούν δέος.

Το ταξίδι της Arshia ξεκίνησε το 2021, όταν, στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών, έγινε πρωτοσέλιδο με το να γίνει η νεότερη αθλήτρια στην άρση βαρών, σηκώνοντας αβίαστα τα εντυπωσιακά 45 κιλά. Το νεαρό κορίτσι έχει ξετρελάνει και πάλι το διαδίκτυο, καθώς σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram εμφανίζεται να κάνει deadlift με 75 κιλά.

Ενώ η πλειοψηφία των θεατών θαύμασε το απίστευτο επίτευγμα της Arshia, υπήρξαν κάποιοι που εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του συγκεκριμένου αθλήματος.

Ένας ανήσυχος χρήστης εξέφρασε τις ανησυχίες του, διερωτώμενος αν η σπονδυλική στήλη της Arshia θα μπορούσε να αντέξει την πίεση της ανύψωσης βαρών τόσο βαρέων όσο 75 κιλά. Ένας άλλος εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα, εκφράζοντας αβεβαιότητα σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις μιας τόσο έντονης σωματικής δραστηριότητας στην ανάπτυξη των οστών της και τη συνολική ανάπτυξή της.

Εν μέσω αυτών των ανησυχιών, υπήρξαν επίσης φωνές θαυμασμού και ενθάρρυνσης για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Arshia. Ένας χρήστης την επαίνεσε για την επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας σε τόσο νεαρή ηλικία, χαιρετίζοντας την ως έμπνευση για τους επίδοξους αθλητές παντού.