Ιωάννα Σαρρή: «Αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό! Φοβάμαι πολύ» - celebs.gr

Breaking

Ιωάννα Σαρρή: «Αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό! Φοβάμαι πολύ»


Τρομοκρατημένη φαίνεται πως είναι η Ιωάννα Σαρρή λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη αποκάλυψε μέσω ενός story που ανάρτησε στο instagram account της, ότι πάσχει από την πάρεση Bell. Η εν λόγω πάθηση της προκαλεί παράλυση της μισής πλευράς του προσώπου, γεγονός το οποίο την έχει ανησυχήσει καθώς το πρόσωπό της αποτελεί μέρος της δουλειάς της.

Το νεαρό μοντέλο δεν ήταν σίγουρη για το αν πρέπει να μοιραστεί αυτήν την πληροφορία για την ζωή της, ωστόσο αποφάσισε να το κάνει στέλνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ένα σημαντικό μήνυμα.

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα…

Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεσή Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου.

Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας», έγραψε χαρακτηριστικά.