Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως περίμεναν κάποιοι» - celebs.gr

Breaking

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως περίμεναν κάποιοι»


 Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και ενώ τα αποτελέσματα τους εγκεφαλογραφήματος που έκανε ήταν αρκετά θετικά έτσι ώστε να ξεκινήσει η σταδιακή αφύπνισή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα, η αποσωλήνωσή του ενδεχομένως να επιτευχθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

«Μας είχες πει Θάνο, ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνει η αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα. Μαθαίνω ότι δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως περίμεναν κάποιοι. Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην σταδιακή αφύπνισή του και θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά δεν ισχύει…

Τελικά οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα. Μάλλον, μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η μείωση φαρμάκων…», είπε ο παρουσιαστής του «Πρωινού».