Βουλευτής «αίλουρος» απέτρεψε κλοπή στο Μοναστηράκι! - celebs.gr

Breaking

Βουλευτής «αίλουρος» απέτρεψε κλοπή στο Μοναστηράκι!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές Έλληνα βουλευτή, Ιάπωνα τουρίστα και συμμορία πορτοφολάδων, διαδραματίστηκε στην Αθήνα, στην περιοχή του Μοναστηρακίου, κοντά στην Αρχαία Αγορά!

Ο βουλευτής Α Αθήνας της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, περπατούσε στην περιοχή όταν διαπίστωσε ότι ένας μεσήλικας τουρίστας, Ιάπωνας όπως αποδείχτηκε, ουρλιάζοντας από απόγνωση, καταδίωκε ομάδα ατόμων. Ο βουλευτής συμπτωματικά πριν από λίγη ώρα είχε συζήτηση με καταστηματάρχη, ο οποίος διαμαρτυρόταν για την πρωτοφανή εγκληματικότητα που μαστίζει την ιστορικότερή περιοχή της Αθήνας. Με στόχο κυρίως τουρίστες. Είναι μία αλγεινή πραγματικότητα που μάλιστα γίνεται εμφανής όταν κάποιος ανατρέξει στα δεκάδες σχόλια τουριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την εγκληματικότητα στην Αθήνα. Οργισμένα σχόλια που εκθέτουν την Ελλάδα, διεθνώς.

Ο βουλευτής λοιπόν ο οποίος μαλιστα υπήρξε εκ των κορυφαίων στο αστυνομικό ρεπορτάζ, κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει και καταδίωξε τα άτομα καταφέρνοντας να εγκλωβίσει ένα από αυτά. Όντως, το συγκεκριμένο άτομο για να απεγκλωβιστεί από τον «αίλουρο» βουλευτή, πέταξε το πορτοφόλι του Ιάπωνα τουρίστα στα κάγκελα, του αρχαιολογικού χώρου, με τον βουλευτή να το «διασώζει» και να το επιστρέφει στον Ιάπωνα τουρίστα, ο οποίος είχε μείνει άναυδός και μόνο που δεν φιλούσε τα χέρια του «ευεργέτη» του. 

Το πορτοφόλι ήταν όντως γεμάτο. Είχε 3000 $, ταξιδιωτικά έγγραφα και πιστωτικές κάρτες, έτσι εξηγείται και η απόγνωση του κατόχου του μόλις διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει.

Άμεση όμως ήταν και η αντίδραση της ΕΛΑΣ και της «ομάδας» του Ταξίαρχου Σωτήρη Καλταμπάνη, που μετά από λίγα λεπτά έχοντας ήδη ειδοποιηθεί, συνέλαβε τα άτομα που ήταν 4 τον αριθμό…