Θεοφανία Παπαθωμά: «Μας σκοτώνουν! Δεν είναι αφρικανική σκόνη» - celebs.gr

Breaking

Θεοφανία Παπαθωμά: «Μας σκοτώνουν! Δεν είναι αφρικανική σκόνη»


 Αίσθηση προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναρτήσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου, με αφορμή τις απόκοσμες εικόνες σε όλη τη χώρα από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης.

Πρώτος σχολίασε το φαινόμενο ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος μάλιστα άφησε και αιχμές και την πανδημία του κορωνοϊού: «Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει.. έγραψε και πρόσθεσε: «Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».

Ακολούθησε η σύζυγός του Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία σε ανάρτησή της στο Instgram την οποία στη συνέχεια άλλαξε, έγραψε ότι αυτό που βλέπουμε στην ατμόσφαιρα δεν είναι αφρικανική σκόνη και ότι «μας σκοτώνουν».

Στη συνέχεια ωστόσο επεξεργάστηκε την ανάρτηση και έγραψε: «Ωραίο ΕΦΕ! Mα τί φίλτρα χρησιμοποιούν; ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ! Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν…».