Ναταλί Κάκκαβα για Δανάη Μπάρκα: Η Κατερίνα Καινούργιου την αποθέωνε παντού και εκείνη μετά φιλιόταν με τον πρώην της - celebs.gr

Breaking

Ναταλί Κάκκαβα για Δανάη Μπάρκα: Η Κατερίνα Καινούργιου την αποθέωνε παντού και εκείνη μετά φιλιόταν με τον πρώην της


 Σε μια καθ’ όλα αιχμηρή για την Δανάη Μπάρκα και υποστηρικτική για την Κατερίνα Καινούργιου ανάρτηση προχώρηση η Ναταλί Κάκκαβα, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε τόσο η φημολογούμενη σχέση της ηθοποιού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη όσο και η πρόσφατη τηλεοπτική εξομολόγηση της παρουσιάστριας του Alpha στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Από θύμα θύτης. Μου κάνει εντύπωση η ευκολία που ένα σύστημα, θέλοντας να υποστηρίξει συγκεκριμένα παρεάκια, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη, από την ουσία του θέματος σε κάτι άλλο, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Έχουμε μια κοπέλα. Συγκεκριμένα την Κατερίνα Καινούργιου. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, επί χρόνια η εκπομπή της ήταν πρώτη. Και όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για ένα κορίτσι που δεν δίσταζε να τσαλακωθεί, να εξομολογηθεί δημόσια ότι θέλει να κάνει οικογένεια, που αν είχε να σου πει κάτι θα στο έλεγε κατάμουτρα».

«Όλοι ήθελαν να έχουν καλές σχέσεις μαζί της. Το βλέπαμε στις εξόδους, στις δημόσιες τοποθετήσεις, στις αγκαλιές και τις φιλοφρόνησεις. Να μην πω, δε, πόσοι θέλανε να εργαστούν στην εκπομπή της. Πολλοί. Παρά πολλοί. Άσχετα τι λένε τώρα. Αυτή η κοπέλα λοιπόν, είχε μια σχέση πολλά χρόνια. Φαινόταν ευτυχισμένη, ενώ δεν δίστασε δημόσια να δείξει πόσο πόνεσε όταν χώρισε. Κατά τη διάρκεια της σχέσης, είχε και πολλούς φίλους. Δεν τους μετράμε αν είναι κολλητοί, γνωστοί, συνάδελφοι, δουλεύουν στην ίδια εταιρεία παραγωγής κλπ. Φίλοι ήταν όλοι. Μια λοιπόν από αυτές τις φίλες, την οποία μάλιστα (το γνωρίζω και προσωπικά) τη στήριζε και την αποθέωνε παντού η Κατερίνα, είδαμε λίγο καιρό μετά, να φιλιέται δημόσια με την τότε σχέση της».

«Να μου πεις γιατί απαγορεύεται? Για μένα ΝΑΙ. Απαγορεύεται να συνάψεις οποιαδήποτε σχέση με φίλο φίλης. Δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο. Τελεία. Αρχικά η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε. Όταν όμως ένιωσε έτοιμη μίλησε για τα δικά της συναισθήματα. Και εδώ έρχεται το παράδοξο. Επειδή χρησιμοποίησε μια έκφραση «εμένα η μαμά μου δεν με έχει μεγαλώσει έτσι» που επαναλαμβάνω, είναι ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, που όλοι την έχουμε πει χιλιάδες φορές, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για αρχές μας. Έπεσε όλο το συστηματάκι που προανέφερα να τη κατασπαράξει. Και ρωτώ. Μήπως ξέχασαν το αρχικό γεγονός? Μήπως από θύμα προσπαθούν να να την κάνουν θύτη?».