Δεύτερη νιότη: 78χρονος έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη - celebs.gr

Breaking

Δεύτερη νιότη: 78χρονος έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη


 Ο 78χρονος Γιάννης εξέπληξε την 75χρονη Νίτσα στο ριάλιτι του STAR

Ένα ραντεβού διαφορετικό από τα υπόλοιπα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο του First Dates. Ο 78χρονος Γιάννης έκανε πρόταση γάμου στην 75χρονη Νίτσα, ξαφνιάζοντάς την!

Ο 78χρονος συνεννοήθηκε κρυφά με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, όταν η Νίτσα βρέθηκε για λίγο στην τουαλέτα, προτείνοντάς την να τον παντρευτεί. «Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» σημείωσε ο 78χρονος, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό την 75χρονη. «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε, πνιγμένη στα γέλια, η Νίτσα, μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ. «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα» παραδέχθηκε η ίδια στην κάμερα.

Αφού το «ζευγάρι» τελείωσε το γεύμα, ο Γιάννης επέμεινε να ζητάει μία απάντηση και η Ζενεβιέβ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του First Dates καραδοκούσαν για να μάθουν την έκβαση του ραντεβού. Λίγα λεπτά αργότερα, όλοι πλησίασαν στο τραπέζι, ο ηλικιωμένος είπε: «Ε, βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το «ναι», το έχουμε βέβαια» και οι σαμπάνιες άνοιξαν. Ωστόσο, με μια διαφορά. Το «ναι» δεν ακούστηκε ποτέ από την 75χρονη…