Αποκαλύψεις από τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ – «Όλος ο κόσμος περιμένει το γεγονός» - celebs.gr

Breaking

Αποκαλύψεις από τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ – «Όλος ο κόσμος περιμένει το γεγονός»


 Για τον γάμο του ανιψιού του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι στα Χανιά μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/5 ο Γιάννης Κασσελάκης. «Όλος ο κόσμος περιμένει το γεγονός» είπε.

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μίλησε στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» υπογράμμισε αναφερόμενος στον γάμο: «Ο χώρος απέχει 14 χλμ. από τα Χανιά, είναι χώρος μέσα στην φύση και εκεί θα γίνει τραπέζι του στενού οικογενειακού κύκλου και φίλων με επισκέψεις σε βουνό και θάλασσα για να καλύψουμε όλα τα γούστα».

«Όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το γεγονός, ετοιμάζονται οι συγγενείς, σκέφτονται τι δώρο να κάνουν. Πολλοί έρχονται ακάλεστοι, και έτσι γίνεται στο χωριό μας» συμπλήρωσε ο Γιάννης Κασσελάκης.

«Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα αλλά και γεύματα βασισμένα στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Δεν έχει έρθει ακόμα το προσκλητήριο σε μένα αλλά θα είμαι παρών. Είστε καλεσμένοι και εσείς, θα χαρούμε να σας δούμε» υπογράμμισε κλείνοντας ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.