Οργή από την οικογένεια της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους – «Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος» - celebs.gr

Breaking

Οργή από την οικογένεια της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους – «Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος»


 Για την οργή που νιώθει η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων μίλησε το πρωί της Δευτέρας, 13/5, η δικηγόρος, Ελένη Μαζαράκη. «Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος», επεσήμανε τονίζοντας ότι δεν συνέβη το ίδιο με την 28χρονη.

Ειδικότερα η Ελένη Μαζαράκη, δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής, ανέφερε στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως η οικογένεια έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την αμέλεια των αστυνομικών από τις 18 Απριλίου.

«Υπάρχει οργή και θυμός από την πλευρά της οικογένειας. Ο πατέρας της Κυριακής είναι θυμωμένος, θέλει να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Υπάρχει μία εκκρεμούσα ποινική διαδικασία για την απόδοση ποινικών ευθυνών στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς. Έκαστος, ανάλογα με τις νομικές διατάξεις που υπάρχουν και τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες που είχαν, υπάρχουν και τα αντίστοιχα αδικήματα, τα οποία είναι σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κα Μαζαράκη, ο δολοφόνος της Κυριακής είναι κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Κρατείται σε ειδικό χώρο, φυλάσσεται κι αυτό είναι ένα ζήτημα. Έτυχε προστασίας από το ελληνικό κράτος, αντίθετα η Κυριακή δεν έτυχε καμίας προστασίας», σημείωσε.