Τις δύο προηγούμενες νύχτες -και κατόπιν σχετικών καταγγελιών- η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά έξι συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο από τα παραπάνω άτομα συνελήφθησαν, κατά πληροφορίες, εις διπλούν, καθώς μετά την πρώτη σύλληψή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/6) και αφού έλαβαν ρητή δικάσιμο από το αυτόφωρο και αφέθηκαν ελεύθερα, επέστρεψαν την επόμενη μέρα στο «πόστο» τους με συνέπεια να συλληφθούν εκ νέου μετά από νέες καταγγελίες.

Για το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ο δήμος Θεσσαλονίκης έλαβε απόφαση να βάλει «λουκέτο» λόγω ηχορύπανσης. Κατά της απόφασης, η οποία ισχύει από την προσεχή Τρίτη (11/6), η επιχείρηση προσέφυγε στα αρμόδια δικαστήρια.

Το ξέσπασμα της Πάολας για το λουκέτο: «Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ρώτησε η τραγουδίστρια λίγο αφότου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Όταν ένας θαμώνας της απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατά», η Πάολα του απάντησε στα… γαλλικά: «Όχι γ…ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά, κύριε μου; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…».

Πηγή: ΑΠΕ