Ο Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του: Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε - celebs.gr

Breaking

Ο Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του: Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε


 Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία μιλά μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά, για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Παρασκευή 28/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σήμερα παρουσιάστηκε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης σημειώνει: «Το “καλά” είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά, γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη διαμάχη που έχει με την αδερφή του και την εντύπωση που έχει κάνει σε όλους, καθώς όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους, απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου, από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο θεός», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης και αποκάλυψε ότι στο σπίτι του ακούει κλασική και ξένη μουσική, ενώ σπάνια ακούει ελληνικό ραδιόφωνο. «Ακούω καλή μουσική», σημείωσε ο τραγουδιστής.