Ρόδος: Σφραγίστηκε το μαγαζί με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα - celebs.gr

Breaking

Ρόδος: Σφραγίστηκε το μαγαζί με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα


 Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος τουρίστες και ντόπιοι στο νησί της Ρόδου, με κατασκευές να ξηλώνονται και πρόστιμα να πέφτουν «βροχή» για το όργιο αυθαιρεσίας σε αρκετές από τις παραλίες. Στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι το νησί, με αφορμή το περιβόητο beach bar που έβαζε ξαπλώστρες και κρεβάτια στη θάλασσα, στέλνοντας εργαζόμενους να σερβίρουν μέσα στο νερό. Υπενθυμίζεται ότι μετά το «λουκέτο» που επιβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, το συγκεκριμένο beach bar λειτουργεί κανονικά.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρόδου, Κώστας Χαλκιάς, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, «έχει εκδοθεί μία απόφαση διακοπής λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος από τη δημοτική επιτροπή του δήμου Ρόδου και έχει υπογραφεί από τον δήμαρχο η απόφαση σφράγισης».

Παράλληλα, συνέχισε: «Έχουμε τάξει στον επιχειρηματία προθεσμία, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα ευπαθή και ευαλοίωτα προϊόντα του, να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητές του και να σταματήσει τη λειτουργία του καταστήματος».

 

«Διαπιστώνουμε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, το κατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί όπως προηγούμενα, εμείς επιβάλλουμε τη σφράγιση», είπε ακόμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρόδου.

«Να το ξέρει ο επιχειρηματίας, να το ξέρετε και εσείς ότι εμείς θα επιβάλλουμε τη σφράγιση του καταστήματος, θεωρούμε ότι εδώ υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα», υπογράμμισε ο κ. Χαλκιάς.

 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον Alpha, προχώρησε σε νέες κατασκευές, ενώ διαπιστώθηκε πως και τα 19 κρεβάτια είναι μέσα στη θάλασσα και στη θέση τους, όπως πέρσι, ενώ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σερβίρουν τους πελάτες στη θάλασσα, φορώντας μαύρα ρούχα.